Proba scrisă pentru posturile din învăţământ

• publicat la: 30 iulie 2013
Proba scrisă pentru posturile din învăţământ

Marţi 30 iulie 2013, a avut loc proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar – sesiunea 2013.

Proba scrisă s-a desfăşurat la ŞCOALA GIMNAZIALĂ „GRIGORE MOISIL” SATU MARE – pentru specializarea EDUCATOARE, indiferent de limba de predare – şi la COLEGIUL NAŢIONAL „MIHAI EMINESCU” SATU MARE – pentru toate celelalte specializări.

Din cei 609 candidaţi, care în perioada 27 mai-28 iunie 2013 au susţinut şi promovat proba practică/inspecţia specială la clasă, s-au prezentat la proba scrisă un număr de 576 candidaţi, 33 candidaţi fiind absenţi. Pe parcursul probei, s-au retras din concurs, din motive personale, un număr de 17 candidaţi. Niciun candidat nu a fost eliminat.

Rezultatele se vor afişa luni 5 august 2013 la centrul de concurs, respectiv Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Satu Mare şi la inspectoratul şcolar.

Reamintim că în judeţul Satu Mare sunt scoase la concurs un număr de 131 posturi titularizabile, 323 posturi netitularizabile complete şi 322 posturi netitulatizabile incomplete.

 

ISJ Satu Mare

Lasati un comentariu