Accident grav de circulație produs la Tășnad

• publicat la: 19 august 2013
Accident grav de circulație produs la Tășnad

Doi soți, de 84 și 79 de ani, au fost răniți în urma unui accident produs duminică dimineața în orașul Tășnad.

            La fața locului au intervenit de îndată echipajele rutiere din cadrul Poliției Orașului Tășnad, din cercetări rezultând că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate altui vehicul. Polițiștii au stabilit că la intersecția Străzilor Lăcrămioarei și Câmpului din Tășnad, un conducător auto de 39 de ani, din Sălaj, Ioan A., nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar de Valentin S., de 84 de ani,  intrând în coliziune cu acesta.

            În urma impactului șoferul de 84 de ani, din Sălaj,  a suferit leziuni ușoare, dar soția sa, în vârstă de 79 de ani, a fost rănită grav.

            Conducătorilor auto implicați în evenimentul rutier le-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea unei eventuale alcoolemii.

            În acest caz polițiștii continuă cercetările pentru a clarifica toate împrejurările producerii accidentului.

Agresiune la Viile Satu Mare

            Duminică, patrulele de siguranță publică au acționat pentru asigurarea și menținerea unui climat de liniște și ordine publică, sancționând actele contrare normelor de conviețuire socială. Polițiștii au intervenit pentru aplanarea unor conflicte ori scandaluri și au urmărit combaterea cerșetoriei, vagabondajului și a prostituției, numai în municipiul Satu Mare fiind aplicate amenzi în valoare de peste 20.000 lei.

            La Viile Satu Mare, polițiștii rurali au intervenit cu operativitate în cazul unei agresiuni. Un localnic a apelat numărul de urgență 112, duminică, în jurul prânzului, reclamând că o femeie este agresată de concubinul său.

            Femeia de 52 de ani a fost lovită de Gheorghe B. în zona capului, fiind transportată cu ambulanța la spital. Polițiștii îl anchetează acum pe suspectul de 57 de ani pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe, urmând ca în acest caz medicii legiști să stabilească exact numărul de zile de îngrijiri medicale.

 

Lasati un comentariu