August Fest 2013:Gala dansului

• publicat la: 7 august 2013
August Fest 2013:Gala dansului

A doua zi a Festivalului August Fest, ediția a 6-a, a continuat în pași de dans. Marți, 6 august 2013, de la ora 20.00, pe terenul de handbal din Parcul dendrologic a avut loc Gala dansului careian.

            În fața publicului extrem de numeros, care în ciuda vremii foarte călduroase, s-a strâns să admire tinerele talente, au evoluat grupurile Magic Dance, instructor Raluca Păvăluc, Lead & Follow, instructor Bagossy Zoltan și Club Dance, instructor Cătălina Curceanu.

Tinerii dansatori au impresionat publicul prin demonstrații de dans modern, latino, cha-cha, samba, balet, vals, dans irlandez și dans de revistă.

            Toți cei care au ales să-și petreacă seara de marți în parc, la Gala dansului, s-au putut bucura de un eveniment impresionant prin eleganța și precizia evoluției dansatorilor.

comentarii

de Ocean la 7 august 2013 - 09:33

Frumos chiar foarte frumos. Se vede munca si interesul pentru Carei, si tineri al unori oameni cu suflet mare si generos. Aici nu ma gindesc la tine D-mn Primar, si bine inteles la ortaci tai.

de gina la 7 august 2013 - 10:26

Doamna Catalina de ce nu a prezentat mai multe dansuri ? Copii au fost pregatiti pentru mai multe.

de spectator la 7 august 2013 - 11:55

@ gina > Nu au incaput de cele 15 dansuri ale scolii lidenfalau. Doar trebuie aratat pe ce merg banii parintilor. Pe costume, muzica prost inregistrata si pe tri miscari repetate perfect. Ce conteaza ca papusile balerine au smuls ovatii la scena deschisa, ce conteaza ca feeria muzicala interpretata in duet de doi foarte buni balerini a generat exclamatii de tipul uau! chiar de la membrii trupei private, sau ca dansurile prezentate de Catalina au fost pentru al doilea an consecutiv castigatorii Trofeului Drobeta, probabil ar conta daca ar vorbi limba care trebuie. Din pacate copiii care muncesc alaturi de profesionisti sunt sacrificati intereselor meschine ale unora. Dar nu uitati: Dumnezeu nu doarme si nu bate cu bota.

Lasati un comentariu