AugustFest debutează cu „Cel mai puternic bărbat”

• publicat la: 6 august 2013
AugustFest debutează cu „Cel mai puternic bărbat”

Cea de-a şasea ediţie a festivalului August Fest a debutat la Carei în mod energic cu o spectaculoasă competiţie sportivă, intitulată Cel mai puternic bărbat –concurs regional de forţă, ediţia a 5-a, organizată de Direcţia de Cultură,Sport şi Turism a municipiului Carei, în colaborare cu sala de forţă FitForce.

Luni, 5 august 2013, începând cu ora 18.00, pe terenul ( încă) de handbal din Parcul dendrologic din Carei, în faţa unui public extrem de numeros, opt concurenţi şi-au pus la încercare toată forţa pentru a demonstra că sunt cei mai puternici bărbaţi.Doar unul dintre ei a fost careiean,ceilalti venind din Ungaria.

 Concursul a fost împărţit în şase probe, trasul camionului cu promoteriţe, rostogolirea cauciucului de 300 kg,îndreptări cu o maşină plină de fete, ridicarea deasupra capului a unui buştean de lemn de 100 kg, ramatul unui autoturism plin cu fete pe o distanţă de 20m, mersul fermierului – 2 greutăţi de 100 kg, un buştean de 100 kg, o nicovală de 100 kg.

cel mai tânăr concurent-19 ani

În urma deliberării juriului format din Augustin Negrean, Adrian Nemeş şi Marius Turdean, arbitru: Daniel Mureşan,

clasamentul a fost   urmatorul :

Locul  I    Ladamérczki Zoltan

Locul  II   Pete-Komáromy Gergő-CAREI

Locul III  Goda István

Locul IV  Gere Szabolcs

Locul V    Sebestyén Csongor

Locul VI   Szabo László

Locul VII  Szűcs Sándor

Locul VIII Csekk Sandor

Spectatorii prezenţi au recompansat cu îndelungi aplauze eforturile concurenţilor, care au avut o misiune extrem de dificilă,însă s-au descurcat extraordinar.

 Premiile au constat în diplome, trofee, sume de bani şi  suplimente nutritive.Castigatorul a fost recompensat cu suma de 1.000 lei,iar ocupantii locurilor 2 si 3 cu 700 respectiv 400 lei.

Ultima editie câştigată de un careiean a fost cea din 2010,când titlul a fost adjudecat de  Daniel Mureşan şi Călin Chiorean.

redacţia

comentarii

de Sport la 6 august 2013 - 10:46

Sincere felicitari tuturor barbatilorbouternici care au luat parte la intrecere, dar mai ales careianului Pete-Komaromy Gergo care si-donat premiul obtinut (700 lei) Fundatiei Down Carei. Aveti tot respectul si toata admiratia noastra, d-le Pete-Komaromy.

de Sport la 6 august 2013 - 10:47

Erata si mii de scuze: …..barbatilor puternici…

de pali la 6 august 2013 - 21:17

un gest ft frumos
grat Gergo

de podoba mircea la 7 august 2013 - 13:42

Frumos gest !Mult succes in continuare!!

de Ocean la 14 august 2013 - 04:21

Nu siu cine este acest barbat, Gergo. Acest sportiv cu muschi de otel, si o inima de copil, adica: binda si plina de bunatate. Felicitari s sa ne auzim numai de binei.

Lasati un comentariu