Ce spun obiceiurile alimentare despre tine

• publicat la: 24 august 2013
Ce spun obiceiurile alimentare despre tine

Stiai că obiceiurile alimentare te pot da de gol nu numai in privinta manierelor, ci si in ceea ce priveste trăsăturile de personalitate? Asa că ai grijă, deoarece acestea pot oferii detalii mai puţin plăcute despre tine.

Dacă iti place să mănânci prea repede, inseamnă că nu esti o persoană cu echilibru când vine vorba despre priorităţile tale, arata Buzzle. In timp, poti să devii o persoana mult prea competitivă.

Pe de altă parte, oamenii care mănâncă repede sunt destul de pretentiosi in privinta muncii lor si sunt cunoscuti pentru faptul că isi termină sarcinile inainte de termenul limită. Sunt persoane atente si ii pun pe altii inaintea nevoilor lor. Totusi, nu uita că asta nu este un lucru bun pentru sănătatea ta.

Stai cu orele la masa? Inseamna că iti place să te bucuri de fiecare moment al vietii. De multe ori, din cauza faptului că stau prea mult pana termina cina ii enerveaza pe altii. Se spune ca oamenii care mananca lent se pun pe ei si nevoile lor inaintea altora.

Daca te adaptezi ritmului in care cei din jur isi consuma pranzul, ai capacitatea de a te adapta oricaror situatii. Esti prietenos si iti poti face cu usurinta prieteni oriunde te-ai duce. Ai talentul de a anticipa si de a interpreta gandurile altora, iar asta te face popular in randul prietenilor tai.

Faptul ca reusesti sa iti schimbi ritmul in functie de program spune despre tine ca esti de incredere, sincer, dar si ca iti respecti munca.

Daca esti o persoana care amesteca doua sau mai multe alimente din game diferite la o masa, inseamna ca nu te temi de a experimenta multe in viata. De asemenea, adori provocarile si iti place sa ai mai multe responsabilitati, iar daca esti nevoit sa te concentrezi asupra unui singur lucru, poate deveni problematic pentru tine.

Simplul fapt ca iti comanzi de mancare fara sa te uiti in meniu spune despre tine ca nu esti deschis schimbarilor. Pari o persoana rigida, care nu se schimba in functie de situatie si timp. Acest lucru nu iti creeaza o imagine buna daca iesi la masa cu seful.

Sunt oameni care stau mult timp sa analizeze meniul, ca si cum ar fi un plan pentru o investitie. Daca te numeri printre acestia, inseamna ca esti un lider bun.

Ai zile in care consumi acelasi lucru? Esti orientat catre detalii si capabil sa rezolvi o sarcina cu cea mai mica daruire si precizie. Cu toate acestea, poti ramane blocat intr-un anumit mod de gandire.

Daca nu vrei sa imparti ceea ce ai si nu intrebi pe nimeni niciodata daca vrea sa guste, asta spune despre tine ca esti egoist sau lacom.

 sursa ziare.com

Lasati un comentariu