Hram la Lucăceni

• publicat la: 12 august 2013
Hram la  Lucăceni

De praznicul Adormirii Maicii Domnului  va avea loc  Hramului Bisericii din Lucăceni, prilej cu care va fi organizat un program cultural-sportiv de către preotul Ovidiu Bontoș și președinta Asociației „Urmașii lui Lucaciu” din localitate, Mirela Horgoș.

Evenimentul va debuta joi, 15.08.2013, ora 17.00, cu un campionat de fotbal la care vor participa echipe din satele invecinate. În seara aceleiași zile,fiii satului pot petrece clipe frumoase la Balul ce va avea loc de la ora 20.00 la Căminul Cultural.

Duminică, 18.08.2013, începând de la ora 10.00  va fi oficiată Sfânta Liturghie de către preotul paroh, Ovidiu Bontoș alături de un sobor de preoți.

După amiază, începând cu ora 17.00, va avea loc un spectacol artistic în incinta Căminului Cultural. În deschidere, Ansamblul folcloric de copii „Urmașii lui Lucaciu” vor evolua pe scenă cu un program de cântece și poezii religioase închinate Sfântei Fecioare Maria. Vor susține apoi recitaluri folclorice Ana Pteancu Matoșan și fiica sa, Anamaria Pteancu, Dănuț Mateș, Laura Bakk și Ghiță Țineghe cu taraful, ultimii doi fiind fii ai satului Lucăceni.

redactia

Lasati un comentariu