Miliardarul George Soros aplică planul ..Rromania

• publicat la: 4 august 2013
Miliardarul George Soros aplică planul ..Rromania

Planul secret al lui George Sörös: Oltenia sa devina Tara Tiganilor din toata Europa! Exista o astfel de strategie, care va fi alimentata cu bani de la Banca Mondiala. Toate tarile din Europa de Vest vor sa-si trimita tiganii in Romania. Nu  intimplator, in ultimul timp, pe Aeroportul Otopeni au sosit (ca „repatriati”), si tigani bulgari si sirbi, care au primit bani sa ramina, definitiv, in Romania. Asa se explica si intilnirea, la Tabara de la Frumusani, a lui George Sörös cu presedintele Bancii Mondiale, sud-coreeanul Jim Yong Kim. Marele mafiot  a ales Oltenia drept viitoarea Republica Tiganiada.Si alte publicatii ne dau dreptate…

Soros a venit zilele acestea in Romania sa puna in aplicare un plan secret: Rromania

Asa cum am avertizat de ani de zile, ca se pregateste infiintarea pe teritoriul tarii noastre a unei patrii a tiganilor, aceasta se planuieste si implineste gradual. La sfarsitul anilor 90, succesiv ministrii de externe Petre Roman si apoi Andrei Plesu au pus la cale un HG, in urma insistentelor Bruxellului ca tiganii sa se numeasca oficial rromi. Ca urmare, conform inscriptionarii Rom pe buletinele lor, s-a creat imediat in Occident confuzia intre romani si rromi sau tigani.

In toata Europa denumirea traditionala de tigan a fost pastrata in formele sale lingvistice locale, numai in Romania denumirea de rrom a fost obligatorie in actele oficiale, iar cei care nu o folosesc sa primeasca imediat amenda de la Consiliul National Impotriva Discriminarii. Planul Comisiei Europene si a unor cercuri americane este ca pe teritoriul UE, in Romania, sa se creeze un stat al tiganilor, folosindu-se translatia lingvistica confuza si usoara de la Romania la Rromania.

Nu intamplator in 2009 Guvernul a anulat toate indemnizatiile pentru mamele romance ca sa scada natalitatea romanilor si sa creasca cea tiganeasca. In tara noastra, oficial tiganii au ajuns la un numar de 700 de mii conform recensamantului, dar neoficial numarul tiganilor se ridica la 2 milioane. Toate tarile din Europa de vest au un plan ferm sa trimita tiganii din tarile lor in Romania. Nu intamplator, pe aeroportul Otopeni, au fost repatriati si tigani bulgari sau sarbi, care au primit bani sa ramana in Romania.

 

Acest plan de „tiganizare” a tarii noastre continua si astazi. Zilele trecute magnatul maghiaro-american de origine evreiasca George Soros a efectuat la brat cu angajatul sau, presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim, o vizita in localitatea rurala locuita exclusiv de tigani, Frumusani.

In urma acestei vizite oficiale, pe site-ul Bancii Mondiale, Romania este prezentata ca si tara tiganilor. Mai grav este faptul ca presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta s-au intalnit in secret cu miliardarul George Soros si au discutat despre desavarsirea planului din anii 90 de transformare a tarii noastre in Rromania. In fata acestei deteriorari grave a imaginii Romaniei in lume, romanii astepta lamuriri de la SRI si SIE despre acest proiect european si american de modificare a structurii etnice a tarii noastre in favoarea tiganilor.

Romanii trebuie sa cunoasca, daca in urma acestei intalniri secrete, intre presedinte, premier si miliardarul american s-au discutat lucruri care prevad modificari ale structurii populatiei si denumirii tarii, fapt care incalca grav siguranta nationala a Romaniei si Constitutia Tarii./sursa bistritanews.ro

comentarii

de Gipsy la 4 august 2013 - 22:07

Articole tampite, cu caracter sovin, discriminatoriu pot fi semnate si de cate o cretina numita Cristina Rosiianu in fituica numita Bistrita News, nu numai in maculatura numita Nagykaroly es Videke.

Dar asta nu inseamna ca este musai ca ele sa fie preluate mot-a-mot si de Buletin de Carei. Sau cumva redactia BdeC subscrie la continutul mizeriei aparute in Bistrita News? Daca este asa, ar fi bine sa ne lamureasca si pe noi, ca sa stim daca vom mai citi BdeC sau nu in cele ce urmeaza. De data asta ati sarit urat peste cal cu paste&copy si cu nationalismul desantat.

Sau sa va cereti scuze fata de romani, rromi, evrei si unguri.

Nu va sfatuiesc sa stergeti acest comentariu. Multumesc.

de Gipsy la 4 august 2013 - 22:56

@funny

Chiar nu realizati cu ce subiecte/intoxicari se ocupa si Victor Roncea asta? Unul dintre ele este Corneliu Zeles Codreanu.
Indivizi ca Roncea se trateaza in spitalul Balaceanca, in acelasi salon cu Vadim si Funar. La izolati.

de funny la 4 august 2013 - 23:07

de unde stii?
ai fost pe/acolo?
si la ..izolati?
sanatate atunci pe mai departe!

de Gipsy la 4 august 2013 - 23:16

@funny

Multumim, asemenea.

Am fost. Ca sa-i vizitez pe Vadim si Funar. Dar nu este funny pe acolo.

de Ierusalim la 13 martie 2014 - 15:39

Din varii motive nu cred că BdeC ar trebui să găzduiască postări cu titluri antisemite ale nesimțitului de Saccsiv’s Weblog.
Saccsiv seamănă la idei cu Jobbik.
Ăsta, Saccsiv, mai este și impotriva vizitei Papei în România.
Probabil că este și pro-securiști. Urmează sâ mai aflăm că este și pro – nea Ceașcă !

de Horia Mărieș la 21 august 2018 - 20:32

Total de acord cu Gipsy.
Total de acord cu Ierusalim.

Mai rămâne să publicați toate textele (cretine) anti-Soros ale pesedistilor, sau, mult mai indicat, pe cele ale lui Viktor Orbán.
Nu vã lãsați! Insistați!
Sunteți pe drumul cel bun.
Pe al lui Vadim și al lui Funar.

Ăia de la OrtodoxInfo numai ortodocși nu sunt.
Sunt niște imbecili : “Despre portal. Ideea acestui portal a venit ca o alternativă la mass-media așa zis ortodoxă, dar care s-a lăsat cuprinsă de corectitudinea politică și mai ales de corectitudinea ecumenistă.
Totodată se vrea și o alternativă la cele mai importante știri, care ne afectează direct, din mass-media generală, având scopul de a „pescui” la Ortodoxie pe cei care ne găsesc prin intermediul unor astfel de știri.
Întrucât portalul a fost lansat în data de 19 ianuarie 2017, ne-am ales ca ocrotitor al site-ului pe Sfântul Maxim Mărturisitorul, prăznuit în data de 21 ianuarie.”

Mă corectez: Cei de la OrtodoxInfo sunt niște cretini incurabili.

de cristian la 21 august 2018 - 21:14

stati bine la timpii de reactie

de Horia Mãrieș la 22 august 2018 - 05:00

@critian:

Aveți perfectă dreptate. Aveți tot respectul meu.
Boșorogii reacționează întotdeauna târziu.
După cinci ani. Doar vârsta înaintată este de vină.

Am reacționat (totuși) fiindcă subiectul este de actualitate.
Citiți mai jos. Să fiu eu al lui Drakula dacă țăcănitul ăsta de mahăr pesedist n-a vorbit despre Soros.
Asta s-a întâmplat (atenție!) aseară, nu acum 5 ani!

https://www.antena3.ro/actualitate/liviu-dragnea-s-a-incercat-asasinarea-mea-483607.html

Raspunsuri

Lasati un comentariu