Mopedist careiean fără permis de conducere

• publicat la: 30 august 2013
Mopedist careiean fără permis de conducere

Joi seara, poliţiştii rutieri din Carei, în timpul unor acţiuni de supraveghere a traficului, l-au oprit pentru control pe Robert S., de 44 de ani, care circula cu un moped. Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat că bărbatul nu figura în evidenţe ca posesor de permis de conducere.

            Pe numele şoferului au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

            Pe lângă constatarea comiterii unor infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, joi, 29 august a.c., poliţiştii rutieri au sancţionat şi alte abateri comise de participanţii la trafic, aplicând peste 280 de amenzi, a căror valoare a depăşit suma de 20.000 lei. Mare parte din sancţiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitei legale de viteză, dar şi pentru neutilizarea centurii de siguranţă sau încălcarea normelor rutiere de către biciclişti. 10 maşini au fost depistate în trafic, deşi prezentau defecţiuni tehnice.

            În colaborare cu specialişti ai R.A.R. au acţionat poliţiştii Postului de Poliţie Apa, context în care au fost reţinute 4 certificate de înmatriculare şi au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în cuantum de aproape 2.000 lei.

           

Lasati un comentariu