Precizare

• publicat la: 7 august 2013
Precizare

Am primit pe adresa redacţiei un comunicat  din partea Biroului de Presa al PNL Carei,pe care îl redăm in continuare:

Referitor la unele acuzaţii ireale şi defăimătoare  ce au fost vehiculate in aceste zile la adresa consilierilor noştri,in legătură cu lucrările ce se desfăşoară  în incinta parcului,dorim să aducem  unele clarificări.

Deoarece şi tăcerea  e o forma de răspuns,din respect faţă de colegii mei ai căror lider de grup sunt,din respect faţă de cititorii Buletin de Carei,ai cetăţenilor acestui oraş  şi  nu  în ultimul rând al adevărului,doresc să fac câteva precizări.

La şedinţa din 04 04 2013,la punctul 3 de pe ordinea de zi şi anume PH privind aprobarea bugetului  local de venituri  şi cheltuieli pe 2013,consilierii aveau de aprobat şi repartizarea cheltuielilor de capital pe anul 2013.

In această  repartizare a cheltuielilor,la cap.67.02,la lucrări noi,pct1,se solicita aprobarea proiectul tehnic pentru revitalizarea grădinii aferente Castelului din Carei dar şi la cap.70.02,lucrări  noi pct.1,amenajarea si reabilitarea manejului din cadrul ansamblului Castelul Karoly din Carei( proiect tehnic+avize).

Fac precizarea că la acest punct de pe ordinea de zi ,grupul de consilieri USL s-a abţinut de la vot.Am ales această formă de exprimare deoarece cu câteva puncte din repartizarea cheltuielior de capital am fi fost deacord.

Conform ordonanţei de Guvern 35/2002,pentru aprobarea regulamentului  cadru de organizare şi funcţionare a consiliilor locale,conform art.52,al.2,abţinerile se contabilizează la voturile impotrivă.

Pentru conformitate şi pentru a se observa ce anume s-a discutat la proiectul de hotărâre amintit,vă pun la dispoziţie o copie a PV unde este consemnat pct.3  de la respectiva  şedinţă.

Ing.Ilie Ciută

Preşedinte PNL Carei

comentarii

de Primar la 8 august 2013 - 11:42

Ar mai trebui precizat neaparat de catre Biroul de Presa al PNL Carei si cine a semnat actul prin care Primaria Municipiului Carei a concesionat -GRATUIT- pentru o perioada de 50 de ani, Asociatiei Equus, grajdurile din parcul Castelului grof Karolyi.
De consultat arhiva cu hotarari a C.L. Primaria Municipiului Carei.

Daca se constata, asa cum este de banuit, ca persoana care a semnat, sau ca alte persoane care au decis (prin votul din consiliului local) concesionarea din partea Primariei Carei, face (fac) parte si din grupul de persoane membri fondatori ai Asociatiei Equus, acest lucru pare sa fie un caz flagrant de „conflict de interese” si va trebui sa fie sesizat imediat ANI.
De consultat arhiva Judecatoriei Carei, incheierea nr. 3, data inregistrarii in instanta 23.06.2000 pentru a afla asociatii/fondatorii/scopul asociatiei/consiliul director/administrator, sau/si Portalul Ministerului Justitiei, Registrul National ONG, Indexul persoanelor juridice fara scop patrimonial -asociatii.

Ca bibliografie, vezi recentul caz Klaus Werner Iohannis.

de observator la 12 august 2013 - 09:54

de Nagykárolyi la 6 August 2013 – 07:41

minciuni, si din nou minciuni…Dl. Ciuta ! Parca nu Dvs. ati votat in consiliu ca pe suprafata respectiva sa fie facut un parculet si o fantana arteziana … Daca stiu bine s a si facut studiul de fezabilitate de o firma din Ungaria…dar aici dati din gura , spuneti tot feluri de prostii, numai ca sa jigniti primarul. De fapt nu ma mir, asta e metoda ULS ului, minciuna si sovinismul. Nu dezinformati careienii, ca nu tine mult treaba, adevarul iese la iveala.”
Gura pacatosului,adevar graieste…”adevarul iese la iveala”MINCINOS INFECT ESTI OMULE.

de votant la 12 august 2013 - 12:27

Mai convins,jigodie mincinoasa( Nagykárolyi )Votez Ciuta si PNL.Multumesc…

Lasati un comentariu