12 copii incep scoala cu ghiozdane noi

• publicat la: 16 septembrie 2013
12 copii incep scoala cu  ghiozdane noi

Prima zi de școală este prilej de bucurie, o bucurie pe care am încercat-o și noi, dar și părinții noștri. Emoția primei cărți de citire, a primului manual de matematică, lucrurile noi care așteptau să fie descoperite au fost încercate de generații de elevi. Dar mai sunt printre noi copii și părinți a căror bucurie a primei zi de școală este umbrită de neșansă, de imposibilitatea de a achiziționa cele necesare unui elev.

Sub deviza “Sărac nu este acela care nu a avut niciodată nimic, cu adevărat sărac este cel care nu a ajutat niciodată pe nimeni”, Asociația I.C. Brătianu și OFL Satu Mare au inițiat o campanie de caritate sub titlul generic „Girafa – Ghiozdanul liberal” prin care au fost oferite ghiozdane dotate cu rechizite elevilor care provin din familii cu posibilități materiale reduse.

În cadrul acestei campanii ,vineri, 13 septembrie la ora 17, a avut loc si actiunea de la la sediul PNL Carei,  OFL Carei, cu sprijinul Biroului executiv al PNL Carei.Femeile liberale din Carei au  oferit 12 ghiozdane pentru 7 băieți și 5 fete din clasele I-VIII.

Cu acest prilej, Rodica Pop, președinta OFL Carei, le-a urat copiilor un an școlar plin de succese, adăugând: „Să fiți cuminți și ascultători, să vă străduiți să învățați bine și sper ca la sfârșitul anului școlar să vă lăudați cu un carnet pline de note și calificative foarte bune.” 

Prin acest gest de omenie, Organizatia Femeilor Liberale  Carei a adus bucurie și speranță pe fețele celor 12 elevi care vor începe acest an școlar cu ghiozdan nou.

comunicat

Lasati un comentariu