Buletin informativ al Politiei

• publicat la: 25 septembrie 2013
Buletin informativ al Politiei

În  data de 24.09.2013, ora 02:33, în localitatea Ardud, județul Satu Mare, F. Ionut, 35 de ani, din comuna Cuca, judetul Arges, conducând autoutilitara marca Mercedes, pe fondul oboselii,  a adormit la volan și  a pierdut controlul asupra autoutilitarei, intrand în coliziune cu ansamblul de vehicule compus din cap tractor si remorca, înmatriculat in Polonia, condus de un bărbat de 57 ani, din Polonia, care staționa pe partea carosabilă în aceeași direcție de mers.

          In urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului autoutilitarei.

          Cercetările continuă.

          N.  Mihai de 68 ani, pensionar, din Satu Mare, în timp ce se deplasa cu bicicleta, la o intersecție din mun. Satu Mare,   nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Renault Clio,  condus regulamentar pe drum prioritar de către un bărbat  de 36 ani, din comuna Lazuri, intrînd  în coliziune cu acesta. In urma evenimentului a rezultat rănirea ușoara a biciclistului.

          Ambii participanti la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

          In data de 24.09.2013, la ora 11:44, am fost sesizati prin Serviciul Apeluri de urgență 112, de către administratorul unei societăți comerciale din Satu Mare, despre faptul că, un bărbat de 26 ani, din localitatea Medieș Râturi, angajat la societății, în timp ce executa lucrări de demolare la un zid despărțitor la o hală, zidul a căzut peste acesta, fiind prins sub dărâmături, suferind multiple fracturi la bazin si traumatisme interne la nivelul abdomenului.

          Acesta a fost transportat de un echipaj al ambulantei la U.P.U. Satu Mare, unde a fost supus unei  interventii chirurgicale. Cercetările continuă.

             Polițiștii Biroului Investigații Criminale  au identificat autorii incendiului provocat asupra unui autoturism. Aceștia sunt  patru minori cu vârste cuprinse între 9 și 13 ani, care în data de 27 august a.c., s-au jucat cu chibrituri si au incendiat autoturismul marca Oltcit, abandonat în curtea unei societăți comerciale  din Satu Mare. Cercetările continuă.

          De asemenea,  a fost  identificat C. Csaba de 35 ani, din Satu Mare, cunoscut cu antecedente penale, ca fiind autorul furtului unui TV color marca Toshiba, dintr-o locuință din Satu Mare, în data de 20 iulie a.c. Prejudiciul a fost recuperat si predat parții vătămate. Cercetarile continuă cu autorul in stare de libertate.

          In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 93 sancţiuni contravenţionale în valoare de 10.550 lei.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  25 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 7.100 lei.

Lasati un comentariu