Buletin informativ al Poliţiei

• publicat la: 29 septembrie 2013
Buletin informativ al Poliţiei

 

La data de 27.09.2013, S. Robert de 20 ani din Carei a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei și Judecătoriei Carei, cu propunere de arestare preventivă, fiind emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 29 zile. Susnumitul, în data de 22 septembrie 2013, în municipiul Carei, i-a sustras, prin violență, unui bărbat de 56 ani din Carei, portmoneul în care avea bani, buletinul de identitate și buletinul de ședere în Ungaria. S. Robert a fost introdus în arestul I.P.J. Satu Mare.

La data de 27.09.2013, ora 11:50, pe strada Ștefan cel Mare, în dreptul unui imobil din orașul Ardud, T. Silviu de 41 ani, din localitatea Valea Mare, județul Argeș, conducând autoutilitara marca Mercedes, a accidentat-o grav pe minora S. E. de 12 ani din Ardud, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a străzii. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările în cauză continuă.

La data de 28.09.2013, orele 00:43, I.P.J. Satu Mare a fost sesizat prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 de către L. Gheorghe despre faptul că, la intersecția străzilor Mileniului cu strada Ceahlăului din municipiul Satu Mare, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului s-au deplasat lucrători ai Biroului Rutier Satu Mare, care au constatat faptul că a avut loc un eveniment rutier cu pagube materiale în care a fost implicat un autoturism BMW, al cărui conducător auto a plecat de la fața locului. Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că în buzunarul scaunului dreapta față al autoturismului se afla un pistol cu aer comprimat marca GAMO calibru 4,5 mm, fără muniție, fapt pentru care a fost solicitat sprijinul lucrătorilor Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

La data de 28.09.2013, în jurul orelor 08:00, s-a prezentat la sediul I.P.J. Satu Mare, numitul F. George de 37 ani din Satu Mare, care a recunoscut că a fost implicat în evenimentul rutier și este proprietarul pistolului cu aer comprimat marca GAMO, calibru 4,5 mm. Față de F. George se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere fără drept de armă neletală supusă autorizării.

 

În data 27.09.2013, orele 22,52, Poliția municipiului Satu Mare a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 de către M. Anca de 27 ani din Satu, despre faptul că în jurul orelor 22,30 în timp ce se deplasa pe pasarela pietonală peste calea ferată din Gara Ferăstrău din municipiu, a fost acostată de o persoană de sex masculin care prin agresiune fizică a încercat să o violeze, victima reușind să fugă de la locul faptei. În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate de lucrătorii Biroului de  Investigații  Criminale  și  cei  ai  Biroului  de  Ordine  Publică,  a  fost  identificat B. Otto de 38 ani din localitatea Odoreu, ca fiind autorul tentativei de viol comisă asupra părții vătămate M. Anca.

Susnumitul a fost reținut pe bază de ordonanță 24 ore, iar la data de 28.09.2013 a fost prezentat Judecătoriei Satu Mare, care a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 29 zile.

La data de 28.09.2013, lucrătorii Biroului Rutier Carei, în timp ce efectuau serviciul de supraveghere și control al traficului rutier în comuna Tiream, l-au depistat în trafic pe S. Gheorghe de 45 ani, din localitate, în timp ce conducea tractorul rutier marca UTB care tracta două remorci neînmatriculate, de cinci tone cu câte două axe fiecare. Cu aceeași ocazie a fost identificat B. Vasile de 46 ani, în timp ce conducea un tractor marca Belarus, care nu era înmatriculat ori înregistrat în circulație. Susnumiții sunt cercetați în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.  

 

comentarii

de mirel la 29 septembrie 2013 - 16:31

da accidentul de ieri?????

Lasati un comentariu