Concert de muzică creştină

• publicat la: 4 septembrie 2013
Concert de muzică creştină

Grupul Continental Kids, o trupă de copii ce cântă muzică creștină, a susținut marți, 3 septembrie, un spectacol pe platoul din fața Castelului Karolyi. Continental Kids este o parte a Grupului Continental Cluj și are în componență copii din Cluj Napoca, Zalău, Drobeta Turnu Severin, Deva, Hunedoara, Timișoara etc.

Aflați în turneu național, au venit si la Carei după ce au susținut spectacole la Sânicoară, Zalău, Șimleul Silvaniei. În programul susținut în Parcul din Carei, copiii de la Continental Kids au interpretat cântări creștine pe un aranjament muzical antrenant, dar și o scenetă cu mesajul „Ești o persoană deosebită și importantă în ochii Creatorului nostru”, o povestire animată de jocul micilor actori despre Moise. Sceneta interpretată ilustrează foarte bine tema turneului, „Ce vrei să fii când vei fi mare?”.

Întrebarea nu rămâne retorică pentru că actul artistic al micilor interpreți creștini are un răspuns evident:  ,,Vrem ca prin slujbele pe care le vom avea, prin meseriile pe care le vom practica, să fim lumini vii în mijlocul oamenilor, colegilor, prietenilor sau celor din familie și să slujim Domnului prin ceea ce vom face”.

Spectacolul a avut și un moment interactiv în care interpretii au invitat copiii din public să cânte alături de ei.

.
Pastor Adelina, instructor muzical al grupului, a declarat pentru Buletin de Carei:Scopul nostru este să investim în tineri, adolescenți și copii. Încercăm să arătăm că muzica este doar rezultatul unei vieți trăite cu Dumnezeu. Organizăm turnee în țară și în străinătate. O să avem un turneu cu trupa Continental în Bucovina. Noi am mai fost la Carei cu grupul Continental și o să mai revenim cât de repede vom putea. A fost o bucurie să fim și să cântăm aici, o experiență frumoasă să-l glorificăm pe Dumnezeu în mijlocul naturii.”

Liderul grupului, Paul Tutac, a adăugat: ,,Ne-am uitat pe net să vedem ce putem vizita când ajungem la Carei. Am văzut parcul și a fost o mare bucurie că am cântat în această locație minunată. Suntem bucuroși că suntem la Carei, în locul acesta, că putem să-i cântăm lui Dumnezeu în parc, în aer liber și să admirăm natura.”
În ceea ce privește publicul, vorbele Sarei Neag, o clujeancă de 12 ani, membră de trei ani a trupei, sintetitează totul: „A fost tare frumos la Carei. M-am simțit tare bine, toți ne-am simțit foarte bine. E un oraș frumos, cu oameni prietenoși și calzi.”

comentarii

de Maria la 5 septembrie 2013 - 09:53

a fost foarte frumos si copii au cantat bine.
mai asteptam astfel de concerte!

Lasati un comentariu