Fotbal:juniorii careieni de la Victoria debutează în Campionatul Republican

• publicat la: 13 septembrie 2013
Fotbal:juniorii careieni de la Victoria debutează în Campionatul Republican

Joi, 12 septembrie 2013, Victoria 2008 Carei și C.S. Industria Sârmei Câmpia Turzii au disputat două meciuri, la juniori A născuți până în 1995 și juniori B născuți până în 1997, ce au contat pentru etapa a doua din seria a 7-a a Campionatului Republican de juniori A și B.

Amândouă meciurile au fost câștigate de juniorii careieni ai Victoriei 2008, echipă aflată sub conducerea  președintelui Brem Arpad, vicepreședinte Hago Aron, secretar Fazakas Zoltan și președinte executiv Papp Zsolt .
Prima partidă disputată a fost cea a juniorilor A de la echipele mentionate, partida câștigată de careieni cu scorul de 2-0, marcatori fiind Malinetescu și Ardelean. Din echipa Victoria 2008 Carei, juniori A, au făcut parte: Giurgiu, Bundas, Podină, Marian, Patița,Nyilvan, Șchiop, Orosz, Malinetescu, Bakai și Ardelean, rezerve fiind Kovacs, Hollo, Reszler, Horn, Filipan și Moldovan.

Antrenori echipei sunt Tabi Zsolt si Teger Istvan. A arbitrat  Adrian Șuta ajutat de asistenții Ionuț Sava și Răzvan Soponar.
Al doilea meci s-a disputat între juniorii B ai celor două echipe,  Victoria 2008 Carei și C.S. Industria Sârmei Câmpia Turzii, încheiat cu scorul de 2-1 pentru careieni.

Pop și Nyeki au fost marcatorii echipei careiene. A arbitrat centralul Cristian Codrea ajutat la margine de  Ionuț Sava și Răzvan Soponar. Au făcut parte din echipa câștigătoare Borlan, Cura, Griszaber, Costin, Pușcaș, Vancsa, Coman, Pop, Ardelean, Czier,Nyeki, iar rezerve au fost Petz, Sabău, Csujkos, Rus, Roșca, Induzan, Pozsony, antrenat  de Răzvan Nintaș.
Terenul de fotbal s-a prezentat în stare foarte bună, ținând cont de ploile din ultimele zile. Pe durata desfășurării partidelor au mai fost scurte reprize de ploaie, care nu au împiedicat cei aproximativ 50 de spectatori să asiste la meciuri și să încurajeze echipele gazdă. Condițiile de desfășurare a meciului au fost asigurate și de prezența unei ambulanțe și a patru angajați ai Poliției Locale.

redactia

comentarii

de uNu AlTu la 13 septembrie 2013 - 12:06

E pacat ca nu multi dintre locuitorii orasului habar nu au ca acum 30 de ani FC Victoria FIUT-IS Campia Turzii se dispa in fata a 6000 8000 de oameni.Sper ca in curand voi citi ca la stadion s au adunat macar 2000 de oameni sa vada Victoria chiaar daca aceasta echipa este Fink Fenster Petresti redenumita

de podoba mircea la 13 septembrie 2013 - 20:06

felicitai ptr rezultatele bune obtinute la debutul in camp.republican

de careian la 17 septembrie 2013 - 18:20

la debut au luat 10la cluj

de careian la 23 septembrie 2013 - 21:27

AU MAI PROGRESAT 9 LA ORADEA SI ACUMA 6 ACASA TOT CU BIHORU …..

de podoba mircea la 24 septembrie 2013 - 12:08

Intradevar asa este,dar sa nu uitam ca pasul de la Camp.Judetean la cel Republican I este foarte mare !!!Anul acesta,micii fotbalisti careieni sa se adapteze si acomodeze cu fotbalul de calitate,iar in viitorul apropiat,cu rabdare si multa munca,vor veni si rezultatele !!!

de victoria la 23 octombrie 2013 - 12:47

de ce nu mai pomeniti nimic despre cele 2 echipe care joaca la cel mai inalt nivel national la categoria lor de varsta? cel putin echipa lui nintas merita tot respectul pentru daruire si seriozitate.

Lasati un comentariu