Infracţiuni la sfârşit de săptămână

• publicat la: 1 septembrie 2013
Infracţiuni la sfârşit de săptămână

 

În urma unei acțiuni desfășurate de către polițiștii formațiunii rutiere a Poliției orașului Tășnad, în data de 30.08.2013, a fost depistat M. Nicolae de 57 ani care efectua transport public de persoane, fără a poseda autorizațiile necesare în acest sens.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 25.000 lei, luându-se totodată măsura reținerii certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor cu numărul de înmatriculare a autovehiculului pentru o perioadă de 6 luni.

În data de 01.09.2013, în jurul orei 04.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au fost sesizați despre faptul că o persoană încearcă să forțeze portbagajul unui autovehicul parcat pe str. Brândușa din municipiul Satu Mare. Sosiți la fața locului polițiștii l-au identificat pe V. Lalos de 33 ani, care sustrăsese dintr-un autoturism marca Dacia o ladă de scule în valoare aproximativă  de  200  lei.  Prejudiciul  a fost recuperat și restituit părții vătămate,    autorul fiind cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei îl cercetează în stare de libertate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, pe G. Attila de 33 ani care, în data de 30.08.2013, a sustras dintr-o clădire aflată în construcție de pe raza municipiului Carei, un flex în valoare de aproximativ 800 lei.

Prejudiciul recuperat a fost restituit părții vătămate.

  În urma măsurilor întreprinse de către polițiștii Postului de poliție comunală Turț, au fost identificați C. Pardalian de 23 ani, C. Mircea de 21 ani și B. Florin de 21 ani care, în noaptea de 19/20.08.2013, au pătruns prin efracție întru-un magazin alimentar de pe raza comunei Turț, de unde au sustras produse alimentare în valoare de 500 lei.

Prejudiciul cauzat nu a fost recuperat, cercetările continuând cu autorii în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

.

Lasati un comentariu