Karting:a V-a etapă de Campionat

• publicat la: 30 septembrie 2013
Karting:a V-a etapă de Campionat

În organizarea A.S. Kart Racing Carei, în colaborare cu Clubul elevilor și copiilor Carei, sâmbătă, 28.09.2013, a avut loc etapa a V-a a Campionatului Național de Karting Școlar. Concursul s-a desfășurat sub genericul „VILLA Karul” și a avut loc pe pista de karting Rabocsiring (Mariapocs-HU).
S-au prezentat la startul competiției concurenți din Baia Mare, Carei, Cluj Napoca, Cugir, Oradea, Marghita, Reșița, Satu Mare, Sebeș, Șimleu Silvaniei, Târgu Mureș, Turda și Zalău.
Așa cum ne-au obișnuit deja, concurenții careieni au avut o comportare frumoasă. Au obținut locul I la categoriile la care au participat Varga Tamas și Paszti Csongor, iar locul doi a fost obținut de  Schmidt Helmut și Hund Csaba. Pe locul III s-a clasat Saerli Francisc. Au obținut mențiuni: Selymesi David, Keller Mark, Egli Cristian, Szabo Steven, Mille Renata, Papp Adam, Mille Janos, Schuller Eberhard, Robert Negru, Gindele Emerich, Bartok Csaba, Veber Mihai și Dabai Csaba. În clasamentul pe echipe, careienii s-au clasat pe un onorant loc III.

sursa Clubul elevilor

comentarii

de maradona la 1 octombrie 2013 - 08:49

adica concursuyl organizat de clubul elevilor din carei a avut loc in ungaria?
un concurs din campionatul national are loc in vecini pentru ca primaria da banii la marghita si botosani pentru lucrari de mantuiala si nu e in stare sa faca ceva util pentru copii din oras????
tipic pentru jeno si lajcsika prea ocupati sa isi numere banutii si casutele de prin ……

Lasati un comentariu