Poliţia ne informează

• publicat la: 20 septembrie 2013
Poliţia ne informează

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani, toți din orașul Șimleul Silvaniei, județul Sălaj,  au fost prezentați ieri, 19 septembrie a.c. , Parchetului de pe lângă Judecatoria Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă,  instanța dispunând  fața de aceștia măsura obligarii de a nu părăsi țara pe o durată de 30 de zile.

            Cei trei au fost identificați și prinși, în data de 18 septembrie a.c., de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale în colaborare cu polițiști din cadrul Inspecrtoratului de Poliție Județean  Sălaj, ca fiind autorii furtului din data de 18.08.2013 a unei autoutilitare marca Dacia, care era parcată, cu cheile în contact, în fața locuinței părții vătămate din localitatea Supuru de jos.

            În cauză cercetările continuă.                                  

            Polițiștii Sectiei 4 Beltiug si cei ai Postului de Poliție Socond l-au identificat și prins pe M. Gheorghe, de 46 ani, din Stana, care poseda Mandat de Executare a Pedepsei Inchisorii, fiind condamnat la 3 ani si 10 inchisoare pentru savarsirea infractiunii de tainuire si complicitate la furt.

            Susnumitul a fost încarcerat în arestul I.P.J. Satu Mare.

            De asemenea, ieri, 19 septembrie a.c., lucrătorii  Biroului de Investigații Criminale în colaborare cu ofiteri ai Serviciului de Informatii si Protectie Internă au identificat si prins pe raza municipiului Satu Mare, pe K. Atila, de 47 ani, din loc. Doba, care se sustragea de la executarea pedepsei inchisorii, pe numele lui fiind emis, de Judecatoria   Carei,  M.E.P.I., în data 20.05.2013, având de executat 3 ani inchisoare la regimul circulației.

            Totodată s-a stabilit că susnumitul este autorul unui furt din S.R.L. comis în perioada 16-18.08.2013 pe raza municipiului Satu Mare, cauzând un prejudiciu de 5.000 lei.      

            Susnumitul a fost introdus în arestul I.P.J. Satu Mare, cercetările în cauză continuă pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

            B. Ionel Florin de 19 ani din Săuca, este cercetat de polițiști,  pentru că, în data de 18.09.2013, a sustras o căruță cu lemne pentru foc, de esență pin, cireș, carpen, din stivele aranjate la marginea pădurii, situată între localitatile Sarvazel si Pir, proprietatea Ocolului Silvic Codrii Satmarului.        

            În cauză s-a întocmit dosar penal sub spectul savarsirii infractiunii de furt. 

  In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 129 sancţiuni contravenţionale în valoare de 8.070 lei.           

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  41 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 13.900 lei.

Lasati un comentariu