Poliţia ne informează

• publicat la: 27 septembrie 2013
Poliţia ne informează

Polițiștii Postului de Poliție Comunal Santău împreună cu lucrători din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare, l-au identificat pe  A.  Vasile, de 24 ani, din sat Chereușa, județul  Satu Mare, care poseda M.E.P.I. emis de Judecătoria Satu Mare, fiind condamnat la 3 ani închisoare pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și tentativă la tâlhărie.

 Cel în cauza a fost depus în arestul IPJ Satu Mare.             

   Polițiștii  Biroului de Investigaţii Criminale Carei  în colaborare cu lucrători ai Biroului Ordine Publica Urban Carei, în urma cercetărilor  efectuate  au reușit identificarea și prinderea  lui S.  Robert, de 20 ani, recidivist din Carei.

  Susnumitul, în data de 22 septembrie 2013, în municipiul Carei, i-a sustras, prin viloență, unui bărbat de 56 ani din Carei, portmoneul în care avea bani, buletinul de identitate și  buletinul de ședere în Ungaria.

 Faţă de acesta s-a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.           

 De asemenea, polițiștii din Carei au identificat și  prins două tinere în vârtă de 24 și 19 ani, care în data de 24 septembrie a.c., au sustras dintr-un magazin din Carei produse cosmetice în valoare de 500 lei.

 În ambele cazuri cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

  In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 185 sancţiuni contravenţionale în valoare de 9.960 lei.

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  32  sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1.800 lei.

 

 

Lasati un comentariu