Ziua Pensionarului 2013

• publicat la: 30 septembrie 2013
Ziua Pensionarului 2013

Ziua Internațională a Pensionarului – este o zi specială în viața APM Satu Mare, aceasta zi prilejuieste o întâlnire de suflet între foștii angajați ai instituției și actualii salariați. Reuniunea reprezinta un moment de bilanț al realizărilor instituției si de evocare a momentelor plăcute din vasta experiență  a angajaților pensionari.

 

În acest an, APM Satu Mare va organiza în data de 1 octombrie 2013 cea de a șasea întâlnire de neuitat cu cei 16 colegi care au intrat în pensie de la înfiinţarea APM până în prezent. Primirea  pensionarilor va avea loc la sediul APM Satu Mare începând cu ora 10.00, după care evenimentul va fi marcat printr-o vizită la castelul familiei nobiliare Karolyi din oraşul Carei care a redevenit o atracţie turistică locală şi un reper cultural şi istoric. Primirea la castel va fi oficiată de domnul primar Kovacs Jeno.

 

La întoarcere, pe traseul Carei – Satu Mare se va realize un mic popas la Hanul lui Ion, pentru a petrece într-un cadru festiv câteva moment de neuitat cu foștii colegi, susținut de artiștii de la Școala de Artă Satu Mare.

 

Această reuniune festivă cu pensionarii  APM a fost  iniţiată acum 6 ani, și a devenit o tradiţie, ca dovadă a dorinţei instituţiei noastre de a asigura continuitatea  activităţilor nu numai pe plan profesional dar şi pe plan emoţional.

.

Lasati un comentariu