Accident în Carei

• publicat la: 28 octombrie 2013
Accident în Carei

În  data de 27.10.2013, ora 13:40, pe str.Corneliu Coposu, în mun. Carei, K. Zsolt, de 32 ani, fără ocupaţie, din Carei, conducând autoturismul marca VW pe fondul neacordării priorităţii de trecere a intrat în coliziune cu motocicleta marca Suzuki condusă de un tânăr de 24 ani, din Capleni. In urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a motociclistului.

Conducătorului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii.

  Polițiștii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Valea Vinului l-au depistat în trafic pe  M. IOAN, de 34 ani, din com. Pomi, care a condus autoutilitara marca Seat Terra, în localitatea Borleşti, în timp ce se afla în stare de ebrietate. Susnumitul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,14 mg/L alcool pur în aerul respirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare, în vederea recoltării probelor de sânge.În cauză s-a întocmit desar penal.

            In data de 27.10.2013, am fost sesizati de către Matei Angela-Nicoleta , de 33 ani, despre  faptul că fiul său  minor, KATONA ALEXANDRU-IOAN-PATRIK,  în vârstă de 15 ani, domiciliat în sat Cuța nr. 71, fără forme legale în Satu Mare, str. Alecu Russo nr. 20, în data de 27.10.2013, în jurul orei 18,30, în urma unor neîntelegeri cu mama sa a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

            Semnalmente: înaltime 1,65 cm, constituție atletică, cca 54 Kg, păr șaten închis, drept, tuns scurt, ochi căprui , fața ovală, gura mica, buze subțiri, prezintă un semn de mamă pe obrazul stâng. La data disparitiei era imbracat cu o bluza de culoare gri, pantaloni din stofa de culoare neagră iar in picioare purta o pereche de pantofi tip sport de culoare crem.

            Polițiștii efectuează cercetări pentru depistarea minorului. Persoanele care pot furniza informații în acest sens sunt rugate să apeleze de îndata numărul de urgență 112.            

            Polițiștii Sectiei 2 Politie Rurală Livada, au fost sesizați prin Serviciul Apeluri de Urgență112, despre faptul că la iesirea din loc.Turulung spre Drăgușeni, judetul Satu Mare, pe DN 1C, autoturismul marca Opel Vectra proprietatea unui tânăr de 24 ani, din.Baia Mare, judetul Maramures, a luat foc. Polițiștii s-au deplasat la fața locului împreună cu echipaj ISU, care au localizat si stins incendiul, autoturismul fiind ars in proportie de 100%.Se efectueaza cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei producerii incendiului.

            In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 104  sancţiuni contravenţionale în valoare de 9.240 lei.                       

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  13  sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 3.420

 lei.

Lasati un comentariu