Accident la Tăşnad

• publicat la: 16 octombrie 2013
Accident la Tăşnad

 

              In data de 15.10.2013, polițiștii Biroului Investigații Criminale l-au prins si încarcerat,  în arestul IPJ Satu Mare,  pe S. Dumitru, de 51 ani, din Homorodu de Jos, care poseda Mandat de Executare a Pedepsei Inchisorii,  emis de Curtea de Apel Oradea,  fiind condamnat la 2 ani inchisoare pentru infracțiunea de înșelaciune.            

            În  data de 15.10.2013, ora 14:26, pe str. Lăcrămioarelor din orașul Tășnad , B. Maria, de 55 ani, din Tasnad, jud.Satu Mare, conducând autoturismul marca VW  proprietate personală, a accidentat grav un minor de 13 ani, care s-a angajat in traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcata si semnalizata corespunzător.   Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventualei alcoolemii.

            In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 155  sancţiuni contravenţionale în valoare de 22.900 lei.           

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  32  sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 8280 lei.

Lasati un comentariu