Accidente..furturi…sancţiuni

• publicat la: 1 octombrie 2013
Accidente..furturi…sancţiuni

 

    Ieri,  data de 30 septembrie a.c.,  în jurul orelor17.00, polițiștii Postului de Politie Comunal Hodod au fost sesizați de către un bărbat, de 65 ani, domiciliat in Mun. Baia Mare, despre faptul că numitul P. Cornel, sat Giurtelecul Hododului, în perioada 19-26.09.2013, a pătruns în imobilul nelocuit pe care îl deține în com. Hodod, de unde i-a sustras mai multe scule și obiecte de uz gospodăresc, cauzându-i un prejudiciu de 1.000 lei.

  Susnumitul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.           

            În data de 30 septembrie 2013, orele 18:11, în afara localității  Ciuperceni, S. Maria, de 21 de ani, din Livada Mica, jud. Satu Mare, conducand autoturismul marca Mercedes Benz, pe fondul unei depășiri neregulamentare a intrat in coliziune cu autorurismul VW Polo, condus regulamentar în aceeași direcție de mers de o tânără, de 24 de ani, din Livada.

            In urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei autoturismului VW Polo.

            Cercetările continuă.            

            Patrula de siguranță publică din cadrul Secţiei nr.6, Politie Rurala Tăşnad, a fost sesizată prin Serviciul Apeluri de Urgență 112 de către un bărbat 36 ani, domiciliat în com. Viile Satu Mare, despre faptul că în seara zilei de 30.09.2013 , autori necunoscuți i-au distrus autoturismul marca Wolsvagen, spărgându-i luneta şi lovind pavilionul cu un corp dur.

  În urma investigațiilor efectuate de către polițiști,  a fost identificat autorul faptei ca fiind un minor de 17 ani, din localitatea Supuru de Jos.

 Autorul este cercetat în stare de libertate sub aspectul săvârșirii  infracţiunii de distrugere.            

            In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 58 sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.380 lei.           

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  38 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 12.910 lei.

           

Lasati un comentariu