Careiul găzduieşte ediţia 43 a Cupei 25 Octombrie la atletism

• publicat la: 24 octombrie 2013
Careiul găzduieşte ediţia 43 a Cupei 25 Octombrie la atletism

Concursul de atletism, ajuns la a 43-a ediţie, se desfăşoară vineri şi sîmbătă. Cel mai longeviv  concurs din România aliniază la start peste 300 de concurenţi. Competiţia aruncătorilor de oină s-ar putea încheia cu un nou record naţional.

Cupa 25 Octombrie la atletism a ajuns la cea de-a 43-a ediţie. Astfel, evenimentul organizat anul acesta de Liceul Teoretic Carei, Direcţia pentru Sport Satu Mare, Asociaţia Judeţeană de Atletism Satu Mare, Primăria Municipiului Carei, Direcţia de Cultură şi Sport Carei şi Asociaţia Judeţeană „Sportul pentru toţi” devine cea mai veche competiţie de profil din ţară.

Întrecerile vor debuta vineri 25 octombrie cu proba de săritură în înălţime, în sala de sport a Liceului Teoretic de la ora 10,00, iar cele de alergări şi aruncări, la Stadionul Victoria, de la ora 11,00. Proba de cros are loc în Parcul Dendrologic, de la ora 10,00,sambata  26 octombrie.

Ediţia din acest an este rezervată categoriilor de vârstă: copii 3, copii 2, juniori 3 şi juniori 2-1 open. Participanţii sosesc din şapte judeţe ale ţării şi vor fi in numar de peste 300.Cazarea lor va fi facuta la internatul Liceului Tehnologic Simion Barnutiu din Carei.

Organizatorii concursului sunt profesorii antrenori Mărneanu Ioan şi Turcu Florin.

redactia

Lasati un comentariu