Minore găsite de Poliţia Feroviară

• publicat la: 29 octombrie 2013
Minore găsite de Poliţia Feroviară

În cadrul acţiunilor specifice întreprinse,  de  polițiștii Postului de Politie Transporturi Feroviare Carei împreună cu polițiști din cadrul Poliției  Municipiului Carei, de localizare şi depistare a persoanelor urmărite, la data de 27 octombrie a.c. au fost identificate două minore de 13 și 14 ani, din mun.Carei, jud.Satu Mare, care au dispărut  de la domiciliu în data de 25 octombrie a.c..

  Minorele au fost încredințate familiilor.  

            În data de 28.10.2013, ora 12 00, polițiștii Postului de Poliție Valea Vinului l-au identificat pe raza loc. Valea Vinului pe numitul M. Alvaro de 19 ani, domiciliat în com. Culciu, jud. Satu Mare, care poseda mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la furt calificat, fiind condamnat la o pedeapsă de 803 zile închisoare.                 

 De asemenea, polițiștii Postului de Poliție Hodod l-au identificat pe C. GYULA, de 37 ani, domiciliat în comuna Hodod, care posedă mandat de executare a pedepsei închisorii pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibație alcoolică de pe peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

            Susnumiții au  fost reținuți și introduși în arestul I.P.J. Satu Mare.         

              In data de 28.10.2013 în jurul orelor 08.00 a fost depistat în trafic, în localitatea Ardud, V. GECZI de 25 ani, domiciliat în com Beltiug, în timp ce conducea un moped marca HONDA, fără a poseda permis de conducere de nici o categorie.Susnumitului i s-a intocmit dosar penal.         

 In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 111 sancţiuni contravenţionale în valoare de 8.800 lei.                       

În vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, lucrătorii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au aplicat  53  sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 15.710 lei.

 

comentarii

Lasati un comentariu