OFL la Tășnad

• publicat la: 26 octombrie 2013
OFL la Tășnad

 La începutul acestei săptămâni, Organizația Județeană a Femeilor Liberale Satu Mare  s-a întâlnit în ședința lunară a membrelor biroului județean. Evenimentul a avut loc la Tășnad, fiind organizat de liberalele din localitate. Alături de membrele Biroului Județean,  Dorina Grunfeld, președinte OJFL Satu Mare, Andreea Bologa, Rodica Bogan Rus, Carmen Dobra, Monica Orosz, Doina Muntean, Imola Pomian și Alina Mocanu au mai participat președinta OFL Carei, Pop Rodica și, în calitate de gazdă, președinta OFL Tășnad, Daniela Nica, cărora li s-au alăturat alte membre din birourile OFL Carei și Tășnad.

În cadrul ședinței au fost abordate mai multe probleme legate de rețeaua electorală din teritoriu, situația politică, având în vedere că locul de deputat ocupat de Ovidiu Silaghi s-a vacantat prin accederea acestuia în Parlamentul European.

Dorina Grunfeld a adus în discuție tradiționala Gală a femeilor liberale ce va avea loc în curând, așteptând propuneri din teritoriu pentru premiile galei. De asemenea a dorit să se propună evenimente ce pot fi organizate de OFL Carei și Tășnad în cursul lunilor noiembrie și decembrie ale anului curent.

comunicat

Lasati un comentariu