Profesorii încep protestele

• publicat la: 24 octombrie 2013
Profesorii încep protestele

Conform calendarului de proteste FSLI, la care a aderat si SLI SM, in zilele de 28, 29 si 30 Octombrie se vor desfăşura activităţi de pichetare a sediului Guvernului, sediul USL-ului si sediul Ministerului Educatiei.In urma consultarii membrilor de sindicat SLI din judet, optiunea pentru  care s-a optat este de a face demonstratii la nivel de Bucuresti, in faţa Guvernului si a sediului USL, deorece vor avea un efect mai mare decât pichetări, sau miting la nivel de judeţ.

Avertizarile pe care SLI SM le-a facut de nenumarate ori la Prefectura SM,nu au dus la nici un rezultat. Erau doar niste hartii depuse si trimise ulterior catre Bucuresti, de la Prefectura. Acum am depasit aceasta faza,si incepem sa actionam la nivel de proteste. Am epuizat toate etapele anterioare.

 

Concomitent, in aceste zile (28, 29 si 30 octombrie), la nivelul judetelor se vor desfăşura GREVE JAPONEZE. Activitatea in unităţi nu se suspendă. Se va  intra  normal la ore, dar se va purta pe braţ o panglică albă.

Se va scrie pe tablă, in partea de sus, GREVA JAPONEZA.Se vor  explica elevilor,pe scurt,motivele pentru care am ajuns in situatia de a fi nevoiti să facem grevă japoneză.

La intrarea in unităţile de invăţământ se va pune un afiş cu următorul conţinut:

*GREVA JAPONEZA IN ZILELE DE 28, 29 SI 30 OCTOMBRIE 2013 MEMBRII  SINDICATULUI LIBER DIN INVATAMANT SE AFLA IN GREVA JAPONEZA*

In ziua de 6 noiembrie 2013 FSLI organizează la Bucureşti un miting urmat de un marş. SLI SM participă şi la acest eveniment.

Victor Oprea

 


 

 

 

comentarii

de sa protestam la 24 octombrie 2013 - 12:52

ori sa revizuim totul
da sa nu schimbam nimic..
ori sa nu revizuim nimic
da sa schimbam pe ici pe colo…

„Pe cât este de neomenos să-i faci rău unui om bun, pe tot atâta este de primejdios să-i faci bine unui om rău” Titus Maccius Plautus

Lasati un comentariu