Se apropie Balul Bobocilor

• publicat la: 9 octombrie 2013
Se apropie  Balul Bobocilor

Balul Bobocilor reprezintă unul din cele mai frumoase  momente al primului an de liceu,este evenimentul in jurul căruia gravitează comunitatea fiecărei şcoli implicate .

Sezonul balurilor se apropie cu paşi repezi,tot tineretul numai despre asta vorbeşte. În afară de pregătirile aferente anului de studiu, cărţi, caiete şi haine de firmă,  în centrul atenţiei sunt nelipsitele baluri  ale bobocilor.Si in acest an,părinţii vor băga mâna adânc în buzunar pentru a le asigura bobocilor costumaţia adecvată tematicii stabilite de organizatori.

La prima vedere, poate părea un eveniment banal, uşor de pus la cale, însă nu este deloc aşa. De la stabilirea comitetului de organizare, al juriului şi până la decernarea premiilor sunt o multime de paşi de parcurs.

Elevii umblă după sponsorizări, pregătesc probele de concurs şi sunt in tratative cu artiştii care vor urca pe scenă, pentru a incheia spectacolul. Astfel, perioada ce urmează  se anunţă una încărcată intr-ale petrecerilor.

Odată recrutaţi candidaţii  pentru titlurile de Miss şi Mister Boboc ,au inceput  repetiţiile pentru probele de dansuri şi nu numai dar bineînteles după ce au fost stabilite in prealabil tematicile din acest an ale competiţiilor.

Fiecare dintre organizatorii evenimentului, elevii claselor a XI-a promit un bal de neuitat, pregătindu-l la ultimul detaliu. Pentru  a-şi asigura o participare cât mai numeroasă,liceele vor organiza decalat Balurile Bobocilor,astfel ca tinerii careieni să poată urmări fiecare spectacol.

Startul va fi  dat de către Liceul Teoretic în data de 18 octombrie, de la ora 18,00,in sala de sport a liceului.

Aici,pregătirile au intrat deja in linie dreaptă. Tema din acest an a Balului Bobocilor  va fi „Looking for 007” – „În căutarea Agentului 007”. Proaspeţii liceeni,care au trecut deja de o preselecție, vor trebui să dea dovadă de bogate cunoștințe în cultura generală  dar le vor fi testate şi aptitudinile la dans. Conform tradiției, manifestarea  este organizata  de elevii claselor a XI-a, coordonați de profesorii diriginți. Elevii organizatori au pregătit bobocilor surprize muzicale și în pas de dans.

Următorul Bal programat este cel de la Liceul Tehnologic „Simon Bărnuțiu”,care va avea  loc  în data de 25 octombrie, in sala festivă,pe acordurile Valsului Vienez, tematica în jurul căreia va avea loc evenimentul.Elevii vor fi coordonați de consilierul educativ Kato Anca, alături de profesorii diriginți.

Calendarul Balurilor are trecut in dreptul datei de  8 noiembrie,Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu” . Organizatorii, clasele a XI-a, în colaborare cu profesorii diriginți și consilierul educativ prof. Elena Coșarcă,păstrează împreună cu bobocii surpriza asupra temei din acest an a balului care se va desfăşura in Sala Festivă de la primul etaj al clădirii liceului.

Indiferent de locaţia de desfăşurare şi de tematica aleasă,va rămâne amintirea unei seri de neuitat pentru toţi  participanţii.Pe măsură ce ne vom apropia de data de desfăşurare a fiecărui Bal,vă vom ţine la curent cu programul detaliat precum şi cu numele aspiranţilor la titlul suprem de Miss şi Mister Boboc.

redacţia

comentarii

de motzatu la 10 octombrie 2013 - 10:57

Atuncinie…
Hai la bal…

de Nae Girimea la 10 octombrie 2013 - 13:04

D’ale carnavalului….

de bobocbal la 29 octombrie 2013 - 07:00

Frumos obicei
Petrecere buna!

Lasati un comentariu