Accident uşor în Decebal

• publicat la: 18 noiembrie 2013
Accident uşor în Decebal

Duminică, după ora 15.00, în localitatea Decebal a avut loc un accident de circulaţie. Victima, un tânăr de 21 de ani, din localitate, a suferit leziuni uşoare.

Poliţiştii Serviciului Rutier, care au intervenit în cazul acestui eveniment, au stabilit că Vasile S., de 50 de ani, conducând autoturismul pe DN 19, pe fondul nepăstrării distanţei regulamentare în mers, l-a accidentat uşor pe Mircea R., de 21 de ani, care circula cu bicicleta în acelaşi sens de mers.Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu consumase băuturi alcoolice înainte de a urca la volan. De altfel, atât şoferului, cât şi biciclistului le-au fost recoltate probe biologice pentru a se putea stabili o eventuală îmbibaţie de alcool în sânge.

 În acest caz continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate împrejurările comiterii accidentului.  

Pentru a preveni evenimentele rutiere soldate cu victime, poliţiştii rutieri  s-au aflat la datorie şi la acest final de săptămână pe principale artere de circulaţie din întreg judeţul. Poliţiştii Biroul Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare au organizat duminică şi o acţiune pentru depistarea şoferilor care nu respectă regimul legal de viteză, fiind sancţionaţi în câteva ore aproape 50 de asemenea conducători auto.           

Un sătmărean de 36 de ani, rănit grav la cap, a ajuns la spitalul din Baia Mare

            Un bărbat de 36 de ani, din Satu Mare, a căzut duminică de la înălţimea de aproximativ 2,5 m şi s-a rănit grav la cap. Chiar mama sa a apelat numărul de urgenţă 112, în jurul orei 13.00, pentru a cere ajutor. Femeia a precizat că fiul său a căzut în timp ce tencuia geamul garajului, urcat pe o scândură, la o înălţime de peste 2 m. În urma impactului cu solul bărbatul a suferit mai multe fracturi la cap, fiind transferat de la Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare la Secţia Neurochirurgie din Baia Mare.

            În acest caz derulează o anchetă şi poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, verificând împrejurările în care a fost rănit bărbatul.

Lasati un comentariu