Drapele gratis de Ziua Națională

• publicat la: 21 noiembrie 2013
Drapele gratis de Ziua Națională

Astăzi, 21 noiembrie într-o conferință de presă Președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, a lansat o invitație sătmărenilor de a se adresa instituției județene pentru a primi gratuit drapele și stegulețe cu tricolorul Românei.

„Condiția este să-l arboreze, să-l pună în geam, pe balcon, dar cel mai important este să-l pună la suflet. Acesta este de fapt demersul nostru și asta încercăm să facem noi, Consiliul Județean, să readucem toate aceste semne ale statutul român, toate lucrurile legate de identitatea noastră națională, să le punem înapoi în sufletul nostru. Nu înseamnă că este extremism faptul că iubești drapelul, imnul și îți iubești țara. 1 Decembrie este Ziua Națională a României și așa cred că trebuie să o respecte fiecare instituție a statului”, a declarat Ștef.

Conducerea CJ a pregătit 3.000 de stegulețe și 2.000 de drapele, ce vor fi plătite din buzunarul președintelui Adrian Ștef.

Totodată, Palatul Administrativ va fi împodobit  cu un drapel  uriaș.

comentarii

de romanca la 22 noiembrie 2013 - 13:03

In sfarsit ! era si cazul , numai sa nu pateasca cei ce vor purta tricolorul de Ziua Nationala a ROMANIEI ca si romanca dib Harghita parca, anul trecut 1 noi de 15 martie nu facem nici un fel de comentariu , desi sarbatoresc cu surle si trambite si poarta cocard pe piept.!
FELICITARI D-nului ADRIAN STEF ; FELICITARI FAMILIEI CIUTA ILIE SI DANIELA CARE AU GRIJA CA FIECARE ROMAN SA_SI AMINTEASCA SI TOTODATA SA NU UITE „CA ESTE ROMAN ” SI SA-SI SARBATOREASCA CU CINSTE ZIUA NATIONALA!!!

” LA MULTI ANI ROMANIA „

de Careian la 22 noiembrie 2013 - 14:59

Felicitari D-.lui Presedinte CJ,felicitari tuturor celor care mai au curajul sa-si marturiseasca public nationalitatea de roman si mai cu seama NU uita ca sunt romani.Haideti sa incingem impreuna, o hora mare de 1 Decembrie pe platoul din fatza Monumentului Vida Gheza.Nu uitati ca suntem romani si suntem mandrii de acest lucru !

de Alt Careian la 22 noiembrie 2013 - 20:03

La cine si la ce te referi postac ZSOLTIKA ? Despre ce ura si simpatie vorbesti ? Asa se intampla cand omul se exprima greoi,sau cand vorbeste gura fara el.Ura fatza de ce/cine ??? Megint be koptel a levesbe ??

de emil la 22 noiembrie 2013 - 20:24

zsoli oricum e în doliu de Ziua Națională a României. Pentru el nu exista decât cele 64 kkmitate si nagymag()arorszag, care meghalt în 1918 cand croatii, romanii si slovacii au zis ca vor „teljes elszakadast” pentru ca se săturaseră de cata civilizație, libertate și toleranta interetnica și interconfesionala le acorda. Asa ca i-au zis „szia”, dar drogații cu ungarina nu au înțeles mesajul popoarelor asuprite din fosta nagymag()arorszag si clameaza pe unde apuca „nem, nem, soha!” la intrebarea revizionista daca hotararile Trianonului pot rămâne asa cum au fost stabilite. Evident, ungurii revizionisti = ungaristii nu pot accepta Trianonul, pentru ca nu le convine sa fie minoritari în tarile unde mai demult ei stăpâneau o majoritate de etnie nonungureasca.

Lasati un comentariu