Ediţie jubiliară a Balului Oamenilor de Afaceri

• publicat la: 17 noiembrie 2013
Ediţie jubiliară a Balului Oamenilor de Afaceri

Sâmbătă, 15 noiembrie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Satu Mare a organizat a XX-a ediție a “Balului Oamenilor de Afaceri” și Topul firmelor.

Evenimentele au avut loc la sala  ESEDRA, situată în Satu Mare, str. Gorunului  nr. 6 (lângă Aquapark-ul Aquastar).

Evenimentul a fost deschis de, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Satu Mare, Ovidiu Silaghi, care și-a prezentat invitații, a premiat cele mai de succes firme și a transmis un mesaj de susținere tuturor firmelor sătmărene, urându-le mult succes pe viitor.

Potrivit principalului organizator, Daniela Culic, director al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Satu Mare, pentru activitatea din 2012 au fost premiate 1096 de firme pe șase categorii majore realizate în funcție de codurile CAEN.

Au primit premii pentru locul I pe fiecare cod 280 de firme. De asemenea s-au remarcat trei firme care au fost premiate și în urmă cu 20 de ani. S-au remarca firma Mondiala, care în fiecare an a obținut locul I pe grupa sa, dar și apte firme care ocupă primul loc pe nivelul național.

În sală au fost prezenți și au luat cuvântul Președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, prefectul județului Satu Mare, Eugeniu Avram, primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, directorul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură, Daniela Culic dar și alți invitați de marcă cum ar fi: ministrul delegat pentru Ape, Păduri și Piscicultură, Lucia Varga, directorul general ANL, Dumitru Nancu, analistul politic Niels Schnecker.

 

Pentru că de 20 de ani se organizează Topul Societăților Comerciale sătmărene, ediția din acest este una aniversară, invitat special a fost Horia Brenciu și HB Orchestra careau făcut un spectacol de excepție.

Prin promovarea societǎților comerciale performante, inclusiv sub forma  catalogului Topului Firmelor, Camera de Comerț dorește sǎ contribuie la crearea și consolidarea unei imagini favorabile a economiei sǎtmǎrene, la promovarea potențialului real al județului și, totodatǎ, la crearea unui mod de a facilita contacte de afaceri între firmele sǎtmǎrene care sunt clasate în TOP și potențiali parteneri de afaceri din țarǎ și strǎinǎtate.

 

Lasati un comentariu