Gafă uriaşă a trei deputate

• publicat la: 28 noiembrie 2013
Gafă uriaşă a trei deputate

La şedinţa solemnă a Parlamentului României ocazionată de discursul prim-ministrului Chinei, din dorinţa de a epata, din dorinţa de a face „parada modei”, trei deputate au comis o gafă uriaşă.

S-au îmbrăcat în doliul chinezesc

Andreea Paul (fostă Vass), deputat PDL din colegiul 1 Satu Mare, a venit îmbrăcată într-un sacou alb la şedinţa solemnă a Parlamentului, iar Ana Birchal, deputat PSD, colegiul 5 Vaslui, şi Cătălina Ştefănescu, deputat PSD colegiu 1 Teleorman, au venit îmbrăcate în haine albe (conform DCNews). Vestimentaţia celor trei deputate este inexplicabilă ţinând cont de evenimentul la care au luat parte. În China, dar şi în alte state din Asia, ţinuta albă se poartă la mitingurile sau ceremoniile de doliu. De ce au venit aşa îmbrăcate cele trei deputate? Se pare că în cazul lor este vorba de lacune uriaşe de cultură, sau de o dorinţă bulevardieră (de tip „Dorobanţi” sau „Centrul Vechi”) de a-şi etala ţinutele, ştiut fiind faptul că „toată lumea bună” participă la plenul comun din Parlament.

În ceea ce le priveşte pe Andreea Paul şi Ana Birchal, semnele de întrebare sunt foarte mari, pentru că ambele au efectuat numeroase deplasări în străinătate pe mai multe continente şi ar fi trebuit să cunoască obiceiurile. Mai mult, deputata PDL Andreea Paul a făcut parte şi într-o delegaţie a partidului ei care a vizitat recent China.

sursa cotidianul.ro

Lasati un comentariu