Scandal la barul de pe Ignişului

• publicat la: 18 noiembrie 2013
Scandal la barul de pe Ignişului

Pentru siguranţa sătmărenilor au acţionat duminică şi poliţiştii de ordine publică, ce au sancţionat orice încălcare a normelor de convieţuire socială şi au intervenit pentru aplanarea unor scandaluri. Au fost aplicate astfel, numai în municipiul Satu Mare, de către patrulele de ordine publică, amenzi de aproape 10.000 lei.

            La Carei, agenţii de siguranţă publică au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă 112, recepţionat la puţin timp după ora 16.00, că într-un local de pe Strada Ignişului, un tânăr provoacă scandal. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii l-au depistat pe Csaba M., de 29 de ani, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a proferat ameninţări, injurii şi a exercitat violenţe. Tânărul l-a lovit pe un alt bărbat cu pumnii peste cap, iar pe proprietara localului a ameninţat-o că-i va incendia barul, în urma scandalului mai mulţi clienţi părăsind speriaţi locaţia.

            Tânărul a fost condus la sediul Poliţiei pentru cercetări, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru comiterea a trei infracţiuni: ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, loviri sau alte violenţe şi ameninţare.

            Şi la Giorocuta, în cursul nopţii trecute, o femeie de 46 de ani a apelat numărul de urgenţă 112, reclamând că fiul său a fost agresat în faţa barului din localitate. Patrula de poliţie din cadrul Secţiei 6 Tăşnad Poliţie Rurală a intervenit de îndată la faţa locului, stabilind că Gligoriu M., de 24 de ani, din Zalău este cel care l-a lovit cu pumnii şi picioarele pe Ciprian V., de 24 de ani, între cei doi intervenind discuţii contradictorii.

            Acum agresorul este anchetat de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

Lasati un comentariu