Studenţii români din străinătate, premiaţi pentru rezultate excepţionale

• publicat la: 19 noiembrie 2013
Studenţii români din străinătate, premiaţi pentru rezultate excepţionale

Cea de-a cincea editie a Galei LSRS 2014 (Liga Studentilor Români din Străinătate) va sta si de aceasta data sub semnul excelentei. La inceput de 2014, studenti, absolventi, personalitati ale societatii românesti, diplomati, reprezentanti ai societatii civile si jurnalisti se vor intalni la acest eveniment pentru a cunoaste meritele unor studenti romani cu rezultate deosebite in plan academic si extra-curricular in strainatate.

Vor urca pe podium tineri remarcabili, care se bucura de succes peste hotare, dar care au nevoie de afirmare si de recunoastere publica in Romania. Ei sunt exemple firesti ale generatiei actuale, care se disting prin curaj si creativitate in comunitati academice si culturale dintre cele mai diverse.

Categoriile de premii ce vor fi acordate la editia din 2014 a Galei LSRS sunt: Studentul Roman al Anului din America, Studentul Roman al Anului din Europa, Studentul Roman al Anului de pe alte Continente (America de Sud, Asia, Africa, Australia), Studentul Roman Erasmus al Anului, Studentul Anului in Romania, Premiul Special in Arte si Marele Premiu pentru Studentul Roman al Anului din Strainatate.

Toate candidaturile, cu exceptia celor pentru categoria „Studentul Anului in Romania”, vor participa automat in competitia pentru Marele Premiu „Studentul Roman al Anului”. Pentru Marele Premiu sunt eligibili toti studentii romani care au studiat in anul universitar 2012-2013 in strainatate, indiferent de aria geografica si domeniul de studiu.

Inscrierile s-au prelungit pana la data de 30 noiembrie 2013.

Pentru a candida la una dintre sectiuni, tinerii interesati sunt invitati sa trimita CV-ul lor si o scurta autodescriere (maxim 150 de cuvinte) la adresa de e-mail studentulanului@lsrs.ro.

Pentru categoria Studentul Roman Erasmus al Anului, documentele necesare sunt CV-ul, o autodescriere si „Formularul ERASMUS Premiile LSRS” (se va descarca de pe pagina webhttp://gala.lsrs.ro/concurs/). Acestea vor fi trimise la adresa erasmus@lsrs.ro.

Decernarea Premiilor LSRS pentru Excelenta Academica in Strainatate se va desfasura, ca in fiecare an, in cadrul Galei Studentilor Romani din Strainatate din 8 ianuarie 2014, la Bucuresti.

Lasati un comentariu