Turneu de baschet cu numeroase premii la Carei

• publicat la: 7 noiembrie 2013
Turneu de baschet cu numeroase premii la Carei

În acest sfârșit de săptămână careienii iubitori de sport sunt invitați la turneul de baschet organizat de Asociația Sportivă Baschet Club „Primo”.

Turneul se va desfășura pe trei categorii de vârstă, juniori, minibaschet și babybaschet, atât la fete, cât și la băieți. Șapte echipe au confirmat până ieri participarea: BC Primo Carei, LPS Satu Mare, Asociația sportivă Philip Bascket Klub Satu Mare, Școala Gimnazială I.Creangă Satu Mare, Eko Sighet și BC „For You” Cluj.

În total sunt înscrise 22 de echipe pe trei categorii de vârstă la băieți și două la fete. Meciurile vor avea loc în sălile de sport ale Liceului Teoretic Carei, respectiv Școala Gimnazială Nr. 3, sâmbătă, 09.11.2013, între orele 09-18, cu o pauză de masă de o oră, și duminică, 10.11.2013, de la 8 la 13.00.

Vor fi acordate 15 cupe, pentru câștigătorii celor trei categorii ale concursului, diplome pentru ocupanții primelor 3 locuri și diplome speciale celor mai buni baschetbaliști. Fiecare sportiv va primi o diplomă de participare și o medalie a turneului.

Asociația Sportivă Baschet Club Primo a luat ființă abia în luna februarie a acestui an și are înscriși 90 de copii cu vârste cuprinse între 5-17 ani. Deși este abia la început se mândrește cu un sportiv transferat la U Mobiltelco Cluj, un club cu tradiție în baschetul românesc. Denis Burian, sportiv născut în în 1998, a fost component al BC „Primo”, iar acum activează la prestigiosul club clujean.

Prof.Florentina Timoc,președintele tinerei asociații și antrenoarea baschetbaliștilor speră ca și baschetul să devină, alături de tenis de masă și fotbal, un sport reprezentativ pentru Carei.

Menţionăm că tânăra şi energica preşedintă colaborează cu prof.Csizma Robert şi desfăşoară activităţi de instruire a tinerilor careieni în tainele baschetului încă din anul 1999,fără a fi beneficiat de vreun sprijin financiar din partea administraţiei locale.


redacţia

comentarii

de bravo la 7 noiembrie 2013 - 12:55

avem oameni minunati in CAREi care fac performanta si se ocupa de tineri fara sa stea cu mana intinsa la primarul datornic cu retinere pe salar!!!!
cu toate piedicile puse romanilor si scolilor romanesti din oras tot se gasesc profesori antrenori inimosi care au menirea lor si nu uita de ea pentru ca nu banul este cel mai important lucru de pe lumea aceasta pentru ei!
Felicitari Florentina!
Felicitari antrenorilor de atletism Marnenu si Turcu!
Felicitari Mircea Podoba!
Felicitari Paul pentru SPOT!
RUSINE UDMR CAREI!

de crapul la 7 noiembrie 2013 - 13:04

asta e baschet nu e peste asa ca nu asteptati ajutoare de la primaria udemerista ca acolo numai pt balul strugurilor se dau bani si pt petreceri cu satele din ungaria venite la castel sau pt concurs de bautura sau dansat pe masa cand vine pastorul

de profesor la 7 noiembrie 2013 - 19:11

eu cred ca este mai putin important cat a contribuit sau va contribui Primaria la acest eveniment, important este ca tinerii careieni sa isi indrepte pasii spre sport, nu neaparat spre baschet….care cred ca va creste incet si sigur

de elev la 7 noiembrie 2013 - 20:04

este usor sa vorbesti cand ai de toate si nu duci lipsa de nimic.
si nu este drept ca sa primeasca numai cei care umbla la sporturi ce plac la domnu primar iar daca noi mergem la alt sport nu suntem ajutati la fel ca si altii de varsta noastra!

de ana la 7 noiembrie 2013 - 23:14

Avemc si in invatamant cadre,care in ciuda greutatilor ce le intampina [ma refer in special la proasta retribuire a muncii lor|pun mult suflet in ceea ce fac si insufla,totodata,dragostea pentru munca si sport tinerei generatii.Cinste lor.

de Ocean la 8 noiembrie 2013 - 13:22

Ma ingrijoreaza aceasta Asociatie nou infiintata. Din luna februarie acestui an, zice ca are inscrisi, 90 de copii. Inscrisi poti sa pui pe hartie, chiar si mai multi. Dar activi cati are? Aceasta competitie pe bani cui se organizeaza. Ce urmareste aceasta Asociatie. Se mentioneaza deja ca nu beneficiaza de nici un sprijin, al Autoritatilor locale. Deja se puncteaza acest lucru. Ca sa stim si noi. Dar oare cand vom avea rezultatele optinute de ” Fotbalistii Careieni, s-au de rezultatele Atletismului.” Cand vor avea rezultatele Domnuliu profesorMarneanu. S-au rezultatele in ne numarate competitii sportive, si nu numai ale Prof Turcu Florin.Ne laudam si noi pe m-ai departe cu Mircea Podoaba. Asa ca aceasta Asocieatie are inca mult de dovedit, si de muncit.ii doresc succes pe mai departe.

de Indian la 8 noiembrie 2013 - 15:10

Mai bine ai fi ingrijorat de cunoştinţele tale de gramatica limbii române decât de performanţele unor cadre didactice cu pregătire superioară care dau dovadă de abnegaţie şi spirit civic când fac activităţi fără să stea cu mâna întinsă la primărie cum fac cei care duc copii prin Italia şi apoi iau bani şi de la oraş şi de la părinţi.Tu cu ce te lauzi înafară de a linge tălpile tulipane pentru un peşte sau o acadea de la arpi?
Atenţie şi la literele alfabetului şi la taste nu numai la gramatică!

de careian la 9 noiembrie 2013 - 21:31

de fotbal stie cineva ceva ..? din cate am auzit avem mari antrenori tabi ,nintas fac performante pe unde calca se intorc cu o droaie de goluriii…7,8,9,10…gata nu mai jucati cu berveni si moftin

de ieno la 9 noiembrie 2013 - 21:35

la fotbal am lasat sa raspunda lajos ca stie cel mai bine cum se face sa dispare echipele si banii pentru ele ce am dat

de podoba mircea la 10 noiembrie 2013 - 10:20

ESTE FOARTE GREU SA FACI PERFORMANTA,SA CONCUREZI CU ECHIPE DE TRADITIE CARE AU CONTINUITATE ZECI DE ANI !!! DAR DACA MUNCESTI SI AI RABDARE,REZULTATELE NU VOR INTARZIA SA APARA !!! „MUNCA NU TE INSEALA NICIODATA”!!! TENISUL DE MASA L-AM INCEPUT IN 1991(CA ANTRENOR),IAR ACUM FAC FATA CENTRELOR OLIMPICE.

de Alina la 10 noiembrie 2013 - 20:46

Aceasta asociatie „dl ocean „a avut curajul sa faca primii pasi pentru copiii din oras , desi este deschis clubul din luna februarie copiii care joaca baschet la acest club sint inscrisi de 3 -4 ani deci nu au inceput baschetul acum si antrenorii au dat buzna dupa sponsorizarii , acesti copii au fost in deplasari si antrenorii nu au cerut sponsorizari , sa nu uitam ca sala de sport unde se fac antrenamentele nu au primito din sponsorizari ca acesti copiii sa joace baschet , inainte sa faceti comentarii impotriva asociatiei Baschet Club Primo Carei interesativa de cand joaca acei copiii acolo , Au avut curajul antrenorii sa faca un turneu si felicitari lor au reusit sa demonstreze tututror ca se poate ,felicitari baieti azi ati demonstrat ca se poate , FELICITARIII

Lasati un comentariu