AJOFM Satu Mare în vizită la Centrul Violeta Carei

• publicat la: 21 decembrie 2013
AJOFM Satu Mare  în vizită la Centrul Violeta Carei

AJOFM Satu Mare prin cei doi directori, Marcel Marușca si Simona Derşidan,au ajuns in prag de sărbători tocmai la Casa de tip familial Violeta din Carei,incărcati de daruri . Tinerii găzduiti aici au primit pe lângă clasicele pachete cu dulciuri si un televizor nou,la care să poată urmări emisiunile preferate.

Veterana centrului,Timea a colindat lângă bradul frumos impodobit,iar vizitatorii au cerut coordonatoarei centrului detalii despre  problemele cu care se confruntă pentru a colabora si in viitor.

La iesire,directorii de la AJOFM s-au întâlnit cu  alti oameni de bine care doresc să  impartă bucuria Naşterii Mântuitorului si cu cei năpăstuiti , defavorizati de soartă.

Ce exemplu mai bun decât cel personal poate să ofere un părinte copiilor săi în încercarea de a sublinia importanţa actului caritabil pentru semenii nostri aflaţi în suferinţă ? Este cazul unei mămici venite din Sanislău,cu cei doi băieţi,cu daruri pentru locatarii Centrului Violeta.

comentarii

de simona la 22 decembrie 2013 - 09:48

Multumim mult celor care in prag de sarbatoare ne-au vizitat ,le dorim Sarbatori fericite si un calduros ,,La multi ani ,,

Lasati un comentariu