Alt accident tragic pe fondul oboselii

• publicat la: 2 decembrie 2013
Alt accident tragic pe fondul oboselii

În această dimineaţă, după ora 06.00, un accident mortal s-a produs pe DN 1C, în localitatea Iojib. Şoferul unui tir a adormit la volan şi a intrat în maşina condusă de un sucevean de 48 de ani, care a decedat. În maşină se afla şi soţia bărbatului, care a ajuns în stare gravă la spital.

            La faţa locului au intervenit de îndată poliţiştii Serviciului Rutier şi ai Secţiei 2 Livada Poliţie Rurală, care au investigat împrejurările producerii tragicului eveniment rutier. Din primele cercetări a rezultat că Nicolae V., de 49 de ani, din Zalău, conducând un autotractor cu semiremorcă, a adormit la volan şi a pătruns pe sensul opus de circulaţie intrând în coliziune cu autoturismul condus regulamentar de Vili C., de 48 de ani, din Vatra Moldoviţei.

            Bărbatul şi-a pierdut viaţa în urma impactului dintre cele două vehicule, iar soţia sa, în vârstă de 44 de ani, care se afla, de asemenea, în maşină, a fost rănită grav.

            Lui Nicolae V. i-au fost recoltate probe biologice pentru a se putea stabili o eventuală alcoolemie.

            Poliţiştii rutieri continuă cercetările în acest caz de ucidere din culpă.

Un alt accident grav a avut loc duminică seara la Doba, în acest caz şoferul implicat în evenimentul rutier părăsind locul fără a avea încuviinţarea Poliţiei. Conducătorul auto, un cetăţean sârb, de 61 de ani, a fost însă depistat la scurt timp de poliţiştii Biroului Rutier, care au instituit filtre şi l-au oprit pe şofer la intrarea în municipiul Satu Mare.

Radojko K. a condus pe DN 19 un autotractor cu semiremorcă, înmatriculate în Serbia, iar în timpul unei depăşiri, pe fondul nepăstrării distanţei corespunzătoare, a accidentat un biciclist. Victima, Gheorghe G., de 57 de ani, din Doba, a suferit leziuni grave în urma accindetului.

Şoferul sârb este anchetat acum de poliţişti pentru comiterea a două infracţiuni: vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Lasati un comentariu