Atmosferă de sărbătoare şi la Centrul Speranţa

• publicat la: 17 decembrie 2013
Atmosferă de sărbătoare şi la Centrul Speranţa

Casa  de tip familial   Speranţa   a primit cu bucurie oaspeţii veniţi să ia parte la frumosul program  pregătit special în aşteptarea sărbătorii Naşterii Mântuitorului.

Educatorii de la acest aşezământ,indrumaţi de Deak Istvan şi coordonatoarea centrului Simona Hancis,au invăţat tinerii colinde tradiţionale pe care le oferă cu drag celor ce le calcă pragul.

Zilnic,oameni de bine vin şi oferă daruri pentru a aduce un strop de bucurie pe feţele celor care sunt adăpostiti la centrul Speranţa,căminul lor.

Ieri,organizatia locală de tineret a PSD si reprezentanţi ai acestui partid in frunte cu vicepreşedintele CJ,Mircea Govor,au ajutat Mosul să ofere daruri .

Pe lângă frumnosul program de colinzi,comunitatea celor de la Speranta s-a mobilizat si a confectionat obiecte specifice Sărbătorilor de iarnă,oferindu-le spre vânzare,în încercarea de a suplini fondurile centrului pentru necesităţile zilnice.

Zilnic vin elevi insoţiţi de profesori,cu mici daruri,cu cântece şi voie bună sau persoane care doresc  să aducă puţin din atmosfera de sărbătoare specifică Crăciunului.Copii sunt foarte fericiţi de vizitele primite dar mai ales de cadouri.Se simt şi ei mai importanţi acum şi contează mult pentru ei acest sentiment ” a declarat Simona Hanciş,coordonatoarea centrului Speranţa.

 redactia

Lasati un comentariu