Avansări în grad la Poliţie

• publicat la: 2 decembrie 2013
Avansări în grad la Poliţie

Ziua Naţională a României a fost sărbătorită azi, la Satu Mare, de poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, care şi-au îmbrăcat cu mândrie uniforma şi au marcat împlinirea a 95 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri de la    1 Decembrie 1918.

            Acest moment de mare însemnătate istorică a adus şi un alt prilej de sărbătoare în rândul poliţiştilor sătmăreni, cu ocazia Zilei Naţionale fiind avansaţi în grad 17 poliţişti – 7 ofiţeri şi 10 agenţi de poliţie.

Astfel, prin ordin al Ministrului Afacerilor Interne, pentru merite excepţionale în activitatea profesională, 7 ofiţeri de poliţie au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim: în gradul de comisar şef de poliţie, comisar de poliţie Borz Camelia şi comisar de poliţie Păun Radu-Bogdan, în gradul de subcomisar de poliţie, inspectorii principali de poliţie Bobriuc Liliana, Lodină Violin, Lupisca Marius, Maxim Cosmin şi Sturz Viorel.

Pentru merite deosebite în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, au fost avansaţi în gradul profesional următor, 10 agenţi de poliţie: în gradul de agent şef principal de poliţie, agenţii şefi de poliţie Groza Marcel, Văleanu Cristian, Pop Vasile, Taloş Voicu, Tarţa Lucian; în gradul de agent şef adjunct de poliţie, agenţii principali de poliţie Csoholczi Ludovic, Maslinca Cristian, Tătar Cristian şi Ştiop Gabriel, iar în gradul de agent principal de poliţie, agent de poliţie Văsuţ Felix.

Poliţiştii avansaţi au fost felicitaţi de conducerea unităţii şi de colegii care i-au susţinut şi i-au aplaudat, bucurându-se alături de ei pentru recunoaşterea şi răsplătirea misiunilor îndeplinite cu onoare şi profesionalism. Azi a fost sărbătoare şi în sala festivă a unităţii, după ce, la final de săptămână, poliţiştii au fost la datorie, pentru ca niciun incident să nu afecteze desfăşurarea în siguranţă a manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României.

Lasati un comentariu