Cadouri pentru sportivii Clubului Tapo Carei

• publicat la: 27 decembrie 2013
Cadouri pentru sportivii Clubului Tapo Carei

Clubul Tapo Carei de pe lângă Clubul Elevilor condus de antrenorul Mircea Podoba a oferit în mod cu totul inedit cadouri de sfârşit de an sportivilor săi legitimaţi.

Anul 2013 a fost unul deosebit de rodnic pentru sportivii antrenaţi de Mircea Podoba.In pofida unor greutăţi finaciare,clubul Tapo a fost mereu prezent la competitii atât pe plan national cât si international.

La final de an,antrenorul a dorit să răsplătească efortul elevilor săi într-un mod cu totul si cu totul aparte adică îmbinând utilul cu plăcutul.

Astfel,tinerii au fost aliniati pe un rând ,urmând un schimb de mingi cu antrenorul, pe masa de tenis care avea pe  una din părţi expuse cadourile “puse la bătaie”.

Jucăria sau dulciurile  lovite de mingea de celuloid în urma schimbului de mingi,putea fi luată de sportiv iar dacă nu era nimerit niciun obiect,acesta se aşeza din nou la rând,ciclul repetându-se până la terminarea tuturor cadourilor.

Distracţia si voia bună au insotit pe tot parcursul evenimentului atât copii cât şi părinţii veniti să asiste.

Pentru anul care vine,antrenorul Podoba speră ca primăria Carei să îşi respecte  promisiunile legate de izolarea termică a clădirii sălii de antrenamente mai ales că proiectul a fost aprobat incă din vară de Consiliul Local dar şi   dea curs cererii pentru acordarea unui minim ajutor in vederea angajării unui supraveghetor-antrenor   pentru copii inscrişi la această disciplină sportivă şi al  căror număr este în continuă creştere.

redactia

comentarii

de podoba mircea la 29 decembrie 2013 - 19:10

Cu ocazia sarbatorilor de iarna,CLUBUL SPORTIV TAPO CAREI,transmite tuturor sportivilor acestui club,parintilor,sponsorilor,colaboratorilor si simpatizantilor tenisului de masa,SARBATORI FERICITE si UN CALDUROS „LA MULTI ANI” !!!

Lasati un comentariu