Final de an bogat în activități la Biblioteca Județeană

• publicat la: 18 decembrie 2013
Final de an bogat în activități la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană, sub auspiciile Consiliului Județean Satu Mare, încheie anul 2013 cu o suită de activități specifice sărbătorilor de iarnă reunite sub genericul „Colindul bibliotecii” și cu un nou eveniment editorial.

Astfel, joi, 19 decembrie 2013, vor poposi la bibliotecă grupuri de colindători de la Grădinița „Mondiala” și Liceul Reformat, pentru ca vineri, 20 decembrie, la ora 1000, instituția cărții să răsune de urările colindătorilor din Sanislău, coordonați de bibliotecara Nicoleta Roșu.

Evenimentul editorial găzduit de Biblioteca Județeană se va derula joi, 19 decembrie, cu începere de la orele 1500, în Sala Multimedia și va aduce în atenția publicului cititor cea mai recentă carte semnată de autorul sătmărean Mihai Sas, intitulată „În vâltoarea vieții„.

Tot joi, de la aceeași oră, Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr” îi va găzdui pe elevii clasei a III-a B, buburuzele, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” pentru Serbarea Moșului. La acest eveniment, copiii și-au invitat părinții, bunicii dar și pe bibliotecarii  secției de împrumut pentru copii.

În ultimele zile, bibliotecarii sătmăreni au fost colindați de elevii Liceului cu Program Sportiv, ai Școlilor Gimnaziale din Valea Vinului și Tarna Mare dar și de micuții preșcolari de la Grădinița „Voinicelul”.

comentarii

de Mery la 18 decembrie 2013 - 21:48

Un program bogat,felicitari!

de Paula Horotan la 19 decembrie 2013 - 23:17

La finalul unui an 2013 care a adus noi provocări în instituțiile cărții și în profesia celor care slujesc și veghează în promovarea ideii de educație prin lectură, mulțumesc publicației Buletin de Carei pentru modul obiectiv în care a luat pulsul bibliotecilor publice din județ. Urez tuturor membrilor comunităților din județ, colegilor mei bibliotecari și cititorilor care trec pregul bibliotecilor Sărbători fumoase, pace în suflet și un an 2014 cu biblioteci moderne, demne de secolul în care trăim. La mulți ani!

Lasati un comentariu