Lansare ghid turistic CELE MAI FRUMOASE SATE DIN ROMÂNIA

• publicat la: 4 decembrie 2013
Lansare ghid turistic CELE MAI FRUMOASE SATE DIN ROMÂNIA

Asociația CELE MAI FRUMOASE SATE DIN ROMANIA anunță lansarea lansarea ghidului turistic și cultural CELE MAI FRUMOASE SATE DIN ROMÂNIA, ediția a 2 a,revizuită și adăugită. 

Locuri de poveste, tradiții și obiceiuri vii păstrate, modul de viață autentic în ritmul naturii, fac din satul românesc, chiar și astăzi, izvorul culturii și simțirii românești.

Noua ediție a ghidului CELE MAI FRUMOASE SATE DIN ROMÂNIA, susținut moral și financiar de Ambasada Franței precum și de Delegația Wallonie – Bruxelles,Ambasadele Elveției, Israel, Italie va fi un neobosit asistent de călătorie, un adevărat ghid care va revela turistilor români și străini SATELE FRUMOASE – COMORILE ROMÂNIEI.

Cu ocazia lansarii ghidului, AFSR prezintă si invită comunele din România să se inscrie in programul AFSR 2014 – SATELE – COMORILE ROMÂNIEI.

Programul amintit cuprinde evenimente culturale si turistice, proiecte inovative,precum :

          PROGRAMUL DE EVENIMENTE – CALENDARUL SĂRBĂTORILOR SATULUI ROMÂNESC  (promovarea patrimoniului imaterial)

          PROGRAMUL CULTURAL – SATUL CULTURAL AL ROMÂNIEI (program sub patronajul Ambasadei Franței)

          ZIUA SATULUI ROMÂNESC, ediția a 4 a

          REȚEAUA NAȚIONALĂ DE AGREMENT

          ȘCOALA DE BUCĂTĂRIE ROMÂNEASCĂ

La eveniment sunt așteptati să participe membrii AFSR, 40 de primari, Ambasadorii Franței, Elvetiei, Israel , Italiei, Delegatul Wallonie – Bruxelles, dna Ministru  Maria Grapini, presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, invitati din partea ministerelor de resort, invitati din partea consiliilor judetene, claboratori si parteneri ai asociatiei.

Evenimentul va avea loc vineri 6 decembrie 2013 la Muzeul Satului Dimitrie Gusti din București, ora 12.30.

redactia

Lasati un comentariu