Moş Nicolae a sosit şi pentru copii din Ianculeşti

• publicat la: 7 decembrie 2013
Moş Nicolae a sosit şi pentru copii din Ianculeşti

Moş Nicolae a sosit vineri seara şi pentru copii din Ianculeşti.În părculeţul din jurul bustului lui Avram Iancu,delegatul sătesc Ciprian Chiorean a organizat un mic spectacol în cadrul căruia copii de vârstă şcolară au oferit celor prezenţi colinde tradiţionale,îndrumaţi de Loredana Mihuţ.

Fiecare dintre colindători a primit apoi câte un mic cadou de la Moş Nicolae care a fost ajutat în acest an de  SC  Ianculeşti  SRL  şi Buletin de Carei.

Deşi beculeţele ornamentale  promise de primărie nu au ajuns de moş Nicolae,bradul trimis în cursul după amiezii e fost ornat cu luminiţele cumpărate de  Ciprian Chiorean care se străduieşte să  readucă satul la stadiul la care a fost odată,când căminul cultural era funcţional iar şcoala era atent întreţinută.

Frigului de-afară nu i-a speriat pe sătenii veniţi să asiste la eveniment şi au  rămas să colinde în continuare încălziţi şi cu câte un pahar de vin fiert oferit fiecăruia de delegatul sătesc.

redacţia

comentarii

de Ocean la 7 decembrie 2013 - 13:52

Bravo Cipri. Se vede ca ti-e iti pasa de satul tau, si de satenii. Esti un lider bun, sa iti ajute bunul Dumnezeu sa poti face inca mult bine oamenilor. Sarbatori fericite Motilor, si nu uitati sa fiti buni.

Lasati un comentariu