Moş Nicolae la Şcoala Gimnazială nr.3

• publicat la: 7 decembrie 2013
Moş Nicolae la Şcoala Gimnazială nr.3

 

            O întreagă săptămână, pe uliţa inimilor noastre, s-au perindat emoţii-emoţii, ambalate care mai  de care, emoţii pe care le-am primit cu bucurie şi entuziasm, căci era acel soi de emoţii care se petrec o singură dată pe an: emoţiile ce însoţesc nerăbdarea aşteptării Moşului…

            Şi pentru că ne-am străduit cu toţii să fim cât mai buni împlinitori ai datoriilor noastre, iată că anul acesta am fost vizitaţi chiar de două ori de Moşul…Astfel, în zi de marţi, când ne aşteptam mai puţin, însoţit de câţiva fulgi de nea, Moşul a poposit şi la şcoala noastră, cu daruri aduse de ucenicii lui, membri ai unei asociaţii caritabile. Aceştia au împărţit daruri tuturor elevilor din şcoală, pacheţelele conţinând dulciuri, haine, rechizite, jucării şi diverse daruri.

            Şi surprizele nu s-au încheiat aici, deoarece, spre sfârşitul săptămânii, Moşul a fost aşteptat şi de clasa a VI-a B, când fiecare copil a fost, pentru o zi, „moşul” pentru un coleg. Acest eveniment plin de emoţii şi bucurii a avut loc joi, în ajun de Sfântul Nicolae. După bucuriile împărtăşite, ne-am continuat şezătoarea din cadrul proiectului „Eroi şi sfinţi”, pregătindu-ne cu poezii şi colinde pentru serbarea de Duminică, serbare ce va avea loc tot în cinstea Moşului, care va veni la Catedrala Eroii Neamului din Carei. Spiriduşii Moşului (elevii clasei a VI-a B) i-au avut ca parteneri pe colegii lor puţin mai mici, boboceii de clasa a V-a, străduindu-se, alături de diriginta lor, Carmen-Maria Dindelegan să realizeze decoruri şi desene pentru a-l îmbia pe Moş să apară.

Prof.  Carmen  – Maria Dindelegan

 

Lasati un comentariu