Moşul Jandarmilor a vizitat copiii de la Casa Maria

• publicat la: 20 decembrie 2013
Moşul Jandarmilor a vizitat copiii de la Casa Maria

După o tradiţie începută cu mulţi ani în urmă, Moşul Jandarmilor le-a făcut o vizită copiilor instituţionalizaţi la Casa de tip familial Maria.

Ajuns la prima oră a dimineţii, cu maşina de intervenţie a Jandarmeriei – Moşul a coborât în glas de colindă şi sunet de clopoţel şi împreună cu cei doisprezece copii au colindat vestind Naşterea Domnului.

Şi pentru că pe parcursul anului care acum se încheie, copiii au fost foarte cuminţi, Moşul i-a răsplătit pe toţi cu cadouri. Dulciuri din cele mai alese, iar la final pentru fiecare copil, Moşul a adus obiecte de îmbrăcăminte constând în căciuli, fulare şi mănuşi.

Copiii l-au răsplătit pe Moş colindându-i câteva colinde împreună cu corul jandarmilor, promiţându-i că şi la anul care vine vor fi la fel de cuminţi, invitându-l de pe acum ca şi la Crăciunul viitor Moşul să nu-i ocolească.

 

Pătrunşi de spiritul sărbătorilor de Crăciun jandarmii nu i-au uitat nici pe bătrânii din cadrul Căminului Spital, unde au dus pentru masa de Crăciun mai multe cutii cu fructe pentru a face masa de Crăciun şi mai îmbelşugată.

 

Toate aceste activităţi au fost posibile prin contribuţia benevolă a fiecărui militar din cadrul Jandarmeriei Sătmărene.

                                  

Lasati un comentariu