Raluca Bilaţiu-cea mai bună voce de la „Vreau să cânt”

• publicat la: 26 decembrie 2013
Raluca Bilaţiu-cea  mai bună voce de la „Vreau să cânt”

În 19 decembrie,la Casa Tiff din Cluj-Napoca a avut loc  finala concursului Vreau să cânt – ediția a III-a. Precum semnalam în www.buletindecarei.ro   la vremea respectivă,careianca Raluca Bilațiu s-a numărat printre concurenți. Accederea în semifinală și în finală a presupus  multe voturi online pe care mulți dintre careieni le-au oferit cu drag,propulsând-o pe Raluca în finala live în care a pornit cu un bagaj de 12 puncte  datorită susținerii online.

Deși a fost un concurs greu, Raluca a reușit  frumoasa performanta de a se clasa  pe locul I.

Marele premiu constă dintr-o piesă nouă scrisă special pentru ea, piesă ce va fi  înregistrată la studioul BIgTime Production, organizatorul competiției clujene.Inainte de marea finala,Raluca afirma că „Model in viaţă pentru mine e mama, am incercat in mare parte să mă ghidez după principiile ei . Mi-as dori să cânt pe scenă cu Andra pentru că mi se pare un artist desăvârsit” .

Am întâlnit-o pe Raluca la concertul aniversar Song 4Xmas, dedicat celor 10 ani de  activitate a prof. Szucs Jozsef. Am profitat de acest lucru și i-am luat un scurt interviu.

Rep.: – Cine ești Raluca Bilațiu?

R.B.: – Sunt studentă la Facultatea de Litere Cluj Napoca și am absolvit în 2009 Liceul Teoretic Carei.

Rep.: – Cum a fost întâlnirea ta cu muzica?

R.B.: – Până în clasa a X-a am studiat vioara cu domnul profesor Dumitru Iederan. În  clasa a X-a colega și prietena mea Lorena Fogaș m-a auzit cântând în pauze și m-a  chemat la Castelanii, unde ea deja activa. Așa l-am cunoscut pe domnul profesor  Szucs Jozsef, am început muzica ușoară iar restul a urmat de la sine.

Rep.: – Cum ai ajuns la concursul „Vreau să cânt”?

R. B.: – Am văzut un afiș, am trimis un e-mail conform regulamentului și am fost  accepatată în concurs. Am înregistrat o piesă la ei în studio, apoi au urmat  voturile online pe pagina web a concursului. Am trecut de semifinale și de finala  online. În finala Live de la Casa Tiff am avut mari emoții, dar se pare că acestea  au fost constructive și am impresionat juriul care mi-a acordat locul I.

Rep.: – În numele cititorilor Buletin  de Carei primește te rog  felicitările noastre.

R.B.: – Mulțumesc și aș vrea să transmit tuturor careienilor că le mulțumesc pentru sprijinul acordat prin voturile online. Orașul Carei o să-mi rămână mereu în suflet.  Sărbători fericite tuturor!

 a consemnat Nicoleta Latis

comentarii

de Ocean la 26 decembrie 2013 - 23:02

Oameni cu care ne putem mandrii. Bravo Raluca sa ne auzim cu bine.

de Aciu Adrian la 27 decembrie 2013 - 11:19

Felicitări! 🙂

de Lorena la 27 decembrie 2013 - 13:58

Bravo Raluca!!!! sunt mandra :*:*:*

Lasati un comentariu