Serbare de Crăciun la Liceul Teoretic

• publicat la: 18 decembrie 2013
Serbare de Crăciun la Liceul Teoretic

Serbarea de Crăciun de la Liceul Teoretic Carei a devenit un adevărat obicei. An de an,  profesorii  Vlad Pasca si Szilveszter Lorincz  se ocupă de organizarea spectacolului închinat sfintei Sărbători a Crăciunului.

            Festivitatea de anul acesta a început cu decernarea premiilor de excelență elevilor: Larisa Latiş, Andrada Spanci, Georgiana Jungean, Aurora Ciută, Roxana Mihaly, Gabriela Marincaş și Sergiu Fogaş , căpătate pentru sârguința de care au dat dovadă impreuna cu  profesorii Adrian Țineghe și Szilveszter Lorincz în realizarea DVD-ului Românie te salut,lansat în cadrul festivității închinate zile de 1 Decembrie de anul acesta . Toate acestea fiind cadouri ale Moșului, desigur, doamna director Rodica Pop luând rolul de mesager.

            Au încântat cu colinde, atât în română, cât și în maghiară, membrii corului liceului. Momente artistice individuale au avut elevele: Larisa Latiș, Mălina Latiș, Andrada Spanci și Regina Rapp. În încheiere, membrii Ansamblului Ceatăra au incins atmosfera cu dansuri populare codrenesti.,spre deliciul spectatorilor.

            Un lucru demn de remarcat este faptul că voluntarii liceului au profitat de ocazie și au vândut felicitări și obiecte celor prezenți, iar banii câștigați îi vor dona azilui de bătrâni al orașului.

Alexandra Onețiu

comentarii

de Musetel la 18 decembrie 2013 - 21:46

FELICITARI ! copii deosebiti.

Lasati un comentariu