Spectacol festiv de 1 Decembrie

• publicat la: 3 decembrie 2013
Spectacol festiv de 1 Decembrie

Manifestările careiene dedicate Zilei Naționale a României s-au încheiat duminică seara cu spectacolul organizat de Centrul Cultural Carei. Au urcat pe scenă copiii din Ansamblul „Iedera” al Clubului Elevilor și Școlarilor, îndrumați de prof. Dumitru Iederan, Ansamblul „Ceatăra” a Centrului Cultural, instructor Adrian Pașca,solista Laura Bakk  și îndrăgita interpretă a cântecului popular,Ana Holdiș Pop.

Un moment special al spectacolului l-a constituit recitalul invitatului din acest an,Marius Ciprian Pop. Mănunchiul de pricesne şi cântece de voie bună al  interpretului  a fost completat de cuvintele adresate direct spectatorilor. Marius Ciprian Pop le-a reamintit spectatorilor că „prin Apostolul Andrei pe care îl sărbătorim, poate nu întâmplător,în ajunul Zilei Naționale a României, poporul român s-a născut creștin, și fiecare cântec popular este un act de mărturisire a credinței noastre creștine.”

O colindă a încheiat seara de duminică,în aplauzele spectatorilor.

 redactia

comentarii

de vasile la 3 decembrie 2013 - 19:55

fain au cintat si jucat pruncii da putea cinta si popa ceva romaneasca daca tot o fost cu tricoloru in git sau iara no fost voie de la imparatie a cinta patriotice?

Lasati un comentariu