Ultima şedinţă din 2013 a CL

• publicat la: 17 decembrie 2013
Ultima şedinţă  din 2013 a CL

Vineri,20 decembrie,de la ora 11,00 va avea loc ultima şedinţă din acest an a consiliului Municipal Carei.Aceasta se va desfăşura în incinta Castelului şi va avea 9 puncte pe ordinea de zi.Unul dintre ele îl constituie o nouă rectificare bugetară.Din materialele aflate în mapa consilierilor reiese că la Administraţia Pieţii a fost numit un nou administrator care propune introducerea unei taxe forfetare,o plată trimestrială a chiriei pentru micii producători autohtoni şi modalitatea de atribuire a locurilor  rămase neocupate în acest spaţiu comercial.

Ordinea de zi

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării Bugetului Local de Venituri şi Cheltuieli al Municipiului Carei pe anul 2013

 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate actualizat şi a indicatorilor technico-economice pentru obiectivul ,,Reabilitarea magistralei  de apă între localităţile Doba şi Carei,, din cadrul contractului SM-CL-10 parte din Proiectul ,, Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Satu Mare,,

 3. Proiect de hotărâre privind aprobarea propunerii privind încadrarea din categoria funcţionării a drumurilor de interes local în categoria funcţională a drumurilor de interes judeţean a tronsonului Carei-Căpleni(Biserica şi Mănăstirea Franciscană Sfântul Anton de Padova)din drumul comunal DC49 Carei – Căpleni –Urziceni – Urziceni Pădure, aflat pe teritoriul administrativ al municipiului Carei

 4. Proiect de hotărâre privind scutirea la plata impozitului pe clădiri proprietatea Organizaţiei Caritas Satu Mare – Punct de lucru Carei

  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea scutirii de la plata impozitelor şi  taxelor locale datorate pe anul 2014, pentru imobilul situat în Carei, str.Horea nr.2, proprietatea Fundaţiei DOWN Carei

 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea scutirii de la plata impozitelor şi taxelor locale datorate de doamna Rusu Valeria, domiciliată în Carei,str.Nicolae Titulescu,nr.22,Bl.T12,ap.12

 7. Proiect de hotărâre privind stabilirea unor taxe la Administraţia pieţii agroalimentare Carei

  8. Diferite probleme de urbanism

 9. Diverse

 

comentarii

de pentru primar la 18 decembrie 2013 - 17:00

De ce pentru Corul gimnaziului „Tokaji Ferenc” din Tokaj masina primariei cara platouri incarcate cu tot felul de bunatati iar pentru corul Solemnis din Satu Mare care au venit direct de la servici ca sa incante careienii nu a fost posibil un mic protocol????
De ce nu va mutati in ungaria ca tot aveti pasaport daca de la romanii din oras pretindeti doar impozitele si nu le acordati respect?
Problema nu este una noua pentru ca la fiecare manifestare cu participare maghiara se gasesc fonduri pentru protocol iar pentru cele romanesti eventual un piscot si o strangere de mana!
Stim ca nu aveti rusine dar sa stiti ca nici noi nu suntem orbi sa nu vedem ce faceti!!!!

de Ocean la 18 decembrie 2013 - 18:47

Nesimtit a fost Primarul,asa e si acum. Dar ce sa faci cu saracu om, atata il duce capusorul lui.

de Horia Mărieș la 18 decembrie 2013 - 18:47

Se dă vre-un film care-l omagiază pe primaș,care îi cântă osanale, dacă ședința se va desfăşura în incinta Castelului? Hai, nu vă mai Jena_ți!

Sau se vor găsi la Castel cadouri frumoase așezate sub bradul de Crăciun al Primăriei Municipiului Carei și destinate pentru toată lumea cea bună?

de Melinda la 18 decembrie 2013 - 21:52

Sarbatori Fericite!

de irenke la 19 decembrie 2013 - 12:52

primarie tot film face despre ce si cum au facut da nu spune si ce si cat au pus la ei in jeb si de ce se strica ce lura dupa 2 saptamani si apoi iar vine cineva sa face lucrare.
noi nu avem loc de munca iar primarie uita ca si la noi a venit dupa voturile la campanie si uita ca si ei a fost inainte cand nu au avut nic banii de paine dupa ce le bukot jeno cu firmele si trebuit lajcsi sa tina in spate ca sa poate ajunge vicele si acum numai injura la toate lumea cand cerem sa nu uite la noi!

de Horia Mărieș la 20 decembrie 2013 - 17:20

M-am liniștit.

A fost pace, prietenie, zâmbete, mozi omagial cu osanale, s-au cionit cupele cu șampanie.

Crăciun fericit și La Mulți Ani 2014 pentru C.L.!

de ajutor la 22 decembrie 2013 - 13:23

va rog sa luati masuri sa ajutati aceasta persoana care tot posteaza numai ea stie ce ori sa dati pentru ea ceva lectii sa invete si limba tarii in care traieste ori daca nu poate inseamna ca are o alta problema si atunci trebuie dat altfel de ajutor!

de Horia Mărieș la 22 decembrie 2013 - 13:44

@Emese” la 22 December 2013 – 13:34

E bine că cineva cunoaște în amănunt soarta platourilor (pline cu mâncare, bănuiesc) oferite de primaș și că ne informează și pe noi. Foarte interesant, iar noi chiar că nu mai aveam liniște de atâta curiozitate.

de flamand la 22 decembrie 2013 - 14:33

cantina aia unde se fac chiolhanurile cand vine kelemen in carei?
nu mersi,nici chiar asa dar va lasam pe voi sa va bucurati ca puteti sa furati mancarea de la saracii care chiar sunt saraci.sper ca va pica bine la stomac.ca oricum pe banii vostri nu sunteti in stare de nimc si tot cu mana intinsa stati la banii statului roman pe care il huliti apoi.
ironia sortii ca nu reusiti sa va descurcati fara bani romanesti…..

de minciuna la 22 decembrie 2013 - 14:36

emese neini nu tine minciunica pentru ca cel care cara platorurile din partea primariei a spus ca sunt pentru cei din tokaj si chiar nu a fost la castel nici un alt eveniment in acea seara!
poti sa intrebi in jur ca sa nu te faci de ris!

de eniko la 22 decembrie 2013 - 14:41

Te hova bújtál emese hogy minden láttál az écczaka?
pariu ca lucrezi acolo si va cearta apoi sefu ca se afla la oras ce lucrati si pentru cine!

de pentru joltica copy paste la 22 decembrie 2013 - 14:48

vezi ce iese cand nu dai copypaste si trebuie sa scrii la tine din putul gandirii?
te dai de gol si intaresti cele scrise adica ca si chelu care se scarpina cand il intrebi ce nu trebe’
voi sunteti aia flaminzi care nu va descurcati numai daca aveti pe mana banii de la bugetul orasului ca firmele voastre dau faliment altfel ca si ale primarului cele 4 inainte de a fi primar si pentru care inca i se retine din salaru de primar si pe care voi ati ales in fruntea udmr carei.
aveti valoare cu asa conducatori nu gluma.

de pentru joltica copy paste la 22 decembrie 2013 - 16:16

pacat ca esti bun doar la teorie iar in practica faceti pe dos la fel cum procedati cand faceti protocol numai pentru maghiari iar cei care vin si colinda romaneste sunt ignorati la fel ca de ziua nationala a tarii in care traiti!

Lasati un comentariu