Ziua Porţilor Deschise la AJOFM

• publicat la: 9 decembrie 2013
Ziua Porţilor Deschise la AJOFM

Cu ocazia implinirii a 15 ani de la prima intâlnire a Consiliului de Administratie al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Muncă, in data de 10 decembrie, incepând cu oea 10.00 va avea loc “Ziua Portilor Deschise” la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Muncă Satu Mare. Despre insemnatatea acestei zile, directorul executiv AJOFM Satu Mare, Marcel Marusca impreună cu director executiv adjunct, Simona Dersidan au sustinut luni, 9 decembrie o conferinta de presă.

Ziua porţilor deschise” va fi marcată şi la punctele de lucru din Carei, Tăşnad, Negreşti-Oaş şi Turţ. Toti cei care doresc să vadă ce se intâmplă  in momentul in care vine o persoană si doreste să fie consiliată sau mediate de angajatii AJOFM pot să asiste la activităţi sau să viziteze inclusiv birourile directorilor.

In cei 15 ani de activitate ai Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca, societatea românească a trecut prin ample schimbări, s-a confruntat cu exodul fortei de muncă către ţările occidentale, cu cresteri ale nivelului de trai, dar si cu efecte nedorite ale crizei economice si financiare, ce au afectat statele civilizate: somaj in crestere, blocaj pe piata muncii, reduceri de personal si de buget in institutiile publice, dar si in companiile private.

In toti acesti ani, ANOFM a parcurs diferite etape de transformare si dezvoltare, in demersul sau de a se adapta cerintelor si exigentelor reale ale societatii in slujba careia isi desfasoara activitatea, de a se prelua bune practice, modele de succes ale institutiilor similare din state membre cu vechime in Uniunea Europeana, transmite presedintele ANOFM pe plan national, Cristiana Barbu.

Lasati un comentariu