Accident în Carei.6 permise de conducere reţinute de Poliţia Rutieră

• publicat la: 28 ianuarie 2014
Accident în Carei.6 permise de conducere reţinute de Poliţia Rutieră

           In cadrul activităşilor desfăşurate în vederea prevenirii evenimentelor rutiere poliţiştii  au depistat în trafic 3 persoane care au condus autovehicule pe drumurile publice aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice sau având permisul de conducere suspendat.

         Poliţiştii din Bixad l-au identificat în trafic pe Vasile T. , de 32 de ani, care conducea un autoturism pe raza localităţii Bixad fără a poseda permis de conducere de nici o categorie. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie de 0,69mg/l alcool pur în aerul expirat.I-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.Bărbatului i s-a  întocmit dosar penal.    

        In localitatea Huta Certeze un bărbat de 36 de ani. A fost identificat de poliţiştii negreşteni , în timp ce conducea un autovehicul aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. I s- au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Ioan P. este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice , permisul de conducere i s-a reţinut pe durata cercerărilor , acesta poate  fi anulat.

        In seara zilei de ieri, în municipiul Carei a avut loc un eveniment rutier  .La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii rutieri care au stabilit faptul că: Robert P.  de 54 de ani în timp ce conducea autoturismul marca Suzuki  , pe fondul consumului excesiv de alcool , a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe sensul opus de circulaţie unde,  a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Seat , condus regulamentar din sens opus de Ferenc K. Din fericire în urma impactului nimeni nu a fost rănit, rezultând doar pagube materiale.Şoferul vinovat de producerea accidentului a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat   o concentraţie de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, i-au fost recoltate probe biologice de sânge .Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de conducere având o alcoolemie peste limita legală.

 In cadrul acţiunilor desfăşurate de poliţiştii rutieri în vederea diminuării riscului rutier şi impunerii respectării normelor rutiere, au fost aplicate 185 sancţiuni contravenţionale în valoare de 14500 ron şi au fost reţinute 6 permise de conducere.

Lasati un comentariu